AirPods

AirPods resetten: zo zet je ze terug naar fabrieksinstellingen

Wil je de AirPods resetten? Het terugzetten naar fabrieksinstellingen kan sommige problemen met de AirPods oplossen. In deze tip lees je hoe je dat precies doet.


Heb je problemen met je AirPods? Lijkt de batterij sneller leeg te gaan dan normaal? Dan kan het resetten van de AirPods een oplossing voor je probleem zijn. In deze tip lees je hoe je de AirPods kunt resetten.

AirPods resetten doe je zo

AirPods oplaadcase met configuratieknop.Door de AirPods terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, moet je ze achteraf wel weer opnieuw koppelen en eventuele instellingen aanpassen.

Om de AirPods te resetten, volg je onderstaande stappen:

  1. Zorg ervoor dat beide AirPods in de oplaadcase zitten.
  2. Open het klepje en hou de configuratieknop achterop de oplaadcase minstens 15 seconden ingedrukt.
  3. Controleer of het lampje in de oplaadcase eerst een paar keer oranje en daarna wit knippert. De AirPods zijn nu gereset.

Let er dus op dat je na het resetten opnieuw een koppeling moet maken met al je apparaten, voordat je de AirPods weer kunt gebruiken. Hou er ook rekening mee dat je bepaalde instellingen opnieuw moet aanpassen, zoals het tikken op de AirPods voor Siri of muziekbediening. In onderstaande tips lees je alles over de AirPods koppelen en het instellen van AirPods.

Wil je je iPad of iPhone naar fabrieksinstellingen terugzetten, dan hebben we daarvoor een aparte tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt juni 2017
Categorie Muziek
Onderwerpen airpods, reset
Device AirPods