Archief voor 'Muziek'

Ruisonderdrukking op AirPods en Beats gebruiken: zo werkt het

Sommige AirPods en Beats-oortjes beschikken over ruisbeheersing, zodat je geluiden van buitenaf minder goed hoort. In deze tip leggen we uit wat de actieve ruisonderdrukking inhoudt, hoe je het inschakelt en hoe je kunt wisselen tussen ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Man met AirPods 3

Nieuwe firmware-update voor AirPods Pro 2 verschenen

Een aantal keer per jaar verschijnt er nieuwe AirPods-firmware. In deze tip leggen we uit waarom er updates voor de AirPods verschijnen en hoe je weet of de nieuwste update op jouw AirPods zijn geĆÆnstalleerd.

HomePod met Spotify.

HomePod en Spotify: dit kun je ermee (verbeterd sinds iOS 17)

De HomePod werkt vooral samen met Apple Music en Deezer, maar je kan de speaker ook gebruiken voor het afspelen van muziek via Spotify. Wat kun je allemaal doen met Spotify op de HomePod? Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij.

Adaptieve audio op AirPods Pro

Zo gebruik je adaptieve audio op de AirPods Pro

Op de nieuwste AirPods Pro is er in iOS 17 een extra luistermodus bijgekomen: adaptieve audio. Daarbij wordt het geluid dynamisch aangepast met een mix van actieve ruisonderdrukking en transparantie. Je hoeft dan niet meer handmatig te wisselen tussen beide varianten. Zo werkt het.