Archief voor 'airpods'

AirPods zijn de draadloze oordopjes van Apple, die het koppelen met Apple-apparaten extra eenvoudig maken. De AirPods worden geleverd in een opbergcase en zijn voor €179 te koop in de Apple Store. Lees ook onze AirPods review over onze ervaringen met de oortjes of check ons AirPods dossier.

Man met AirPods 3

AirPods firmware: nieuwe update voor AirPods Pro

Een aantal keer per jaar verschijnt er nieuwe AirPods-firmware. In deze tip leggen we uit waarom er updates voor de AirPods verschijnen en hoe je weet of de nieuwste update op jouw AirPods zijn geïnstalleerd.

Vrouw met iPhone en AirPods

Vooruitblik AirPods in 2024: dit kun je verwachten

Gaat Apple in 2024 nog nieuwe AirPods uitbrengen? Er gaan geruchten over meerdere nieuwe AirPods in 2024, maar wat komt er dan in? In dit artikel lees je precies wat je van nieuwe AirPods in 2024 kan verwachten.

Tim Cook met Vision Pro headset

Vooruitblik: deze Apple-producten verwachten we in 2024

Welke producten gaat Apple in 2024 allemaal uitbrengen? Van een aantal nieuwe producten zijn we al zeker, maar de komst van een aantal producten is ook nog onduidelijk. Lees hier welke Apple-producten wij in 2024 verwachten.

AirPods vergelijken: AirPods Max, AirPods Pro en gewone AirPods.

AirPods uitschakelen: zo voorkom je dat de batterij leegloopt

Kun je de AirPods uitzetten? Hoewel er geen fysieke aan-uit-knop op AirPods zit, kun je toch voorkomen dat je oortjes of koptelefoon onnodig batterij slurpen. Je kunt op meerdere manieren te werk gaan, afhankelijk van wat je doel is. Wij leggen het uit!

iPhone 15 en AirPods Pro met usb-c

Zo kun je de AirPods opladen met je iPhone of iPad

Wist je dat je de oplaadcase van de AirPods ook kunt opladen via je iPhone of iPad? Zo zorg je ervoor dat je altijd een volle AirPods-batterij hebt, maar je hebt er wel de juiste kabels of adapters voor nodig. We leggen hier uit hoe het werkt!