Archief voor 'airpods max'

AirPods Max teaser

AirPods Max opladen en batterijduur: zo zit het

Lees alles over de AirPods Max opladen, de batterijduur bij gebruiken en de energiezuinige modus. Ook vertellen we je alles over snelladen met de AirPods Max en de benodigde stroomadapter.

AirPods Max in spacegrijs

Hier vind je de AirPods Max het goedkoopst

Normaal betaal je voor de AirPods Max bij Apple 579 euro. Wie dat te duur vindt kan gelukkig ook goedkoper terecht. Ontdek waar momenteel de beste AirPods Max-aanbiedingen te vinden zijn!

AirPods vergelijken: AirPods Max, AirPods Pro en gewone AirPods.

AirPods uitschakelen: zo voorkom je dat de batterij leegloopt

Kun je de AirPods uitzetten? Hoewel er geen fysieke aan-uit-knop op AirPods zit, kun je toch voorkomen dat je oortjes of koptelefoon onnodig batterij slurpen. Je kunt op meerdere manieren te werk gaan, afhankelijk van wat je doel is. Wij leggen het uit!

Ruisonderdrukking op AirPods en Beats gebruiken: zo werkt het

Sommige AirPods en Beats-oortjes beschikken over ruisbeheersing, zodat je geluiden van buitenaf minder goed hoort. In deze tip leggen we uit wat de actieve ruisonderdrukking inhoudt, hoe je het inschakelt en hoe je kunt wisselen tussen ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Sony WH1000XM5

AirPods Max alternatieven in 2024: ben je beter af met Bose of Sony?

De AirPods Max zijn dé luxe hoofdtelefoon die je als Apple-gebruiker moet hebben. Maar gezien de prijs en de geboden functies is het misschien niet de beste keuze voor iedereen. Kun je bij andere merken zoals Sony of Bose minstens dezelfde kwaliteit hoofdtelefoon voor een lagere prijs vinden? Dit zijn de beste alternatieven voor AirPods Max!