watchOS 10 functies

Reacties voor: Dit zijn onze favoriete nieuwe functies in watchOS 10

In watchOS 10 is er veel veranderd: een nieuwe interface, veel nieuwe functies en een gewijzigd ontwerp. In dit artikel lees je over de belangrijkste functies van watchOS 10 en de veranderingen die er op de Apple Watch doorgevoerd zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Fijn. Heb ik mijn oma net alles een beetje kunnen aanleren, gooien ze de boel helemaal om. Ze gebruikt hem voornamelijk voor de valdetectie maar andere functies gebruikt ze natuurlijk ook wel.

  2. Nog iets nieuws wat ik best annoying vind (althans bij een apple watch series8 met always-on screen):
    wanneer je muziek afspeelt via iphone, dan wordt de muziek-app prominent zichtbaar op de apple watch.
    Het scherm lijkt dan ook actief te blijven (in tegenstelling tot anders standby-modus) en dat kan toch niet zo goed zijn voor batterij-verbruik denk ik dan.

    Nog iemand die dit gemerkt heeft?

  3. Zelf timers opslaan kan nu toch ook al? Door op een van de timers de als laatste heeft plaatsgevonden van rechts naar links te swipen en dan sterretje te activeren (favoriet maken)

  4. Ik lees op dc rainmaker dat je ook aangepaste workouts nu kunt uploaden uit andere devices. Lijkt me geweldig.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt na de release van watchOS 10.

  6. ‘Bij de lijstweergave is niets gewijzigd’ klopt niet. Voorheen werd altijd de laatst gebruikte toepassing vastgehouden. Dus als je opnieuw er naartoe ging dan verscheen de lijst op de plek waar je het laatst was. Sinds de update wordt er altijd gesorteerd zodat je altijd boven aan de alfabetische lijst begint.

    Voor mij toch een nadeel omdat ik juist vaak apps gebruik onder aan de lijst (bijv. Slaap, Steppsapp, Stocard). Je ziet achter in het alfabet, dus steeds weer flink scrollen…….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.