Razer Chroma Cooler voor iPhone

Dit MagSafe-accessoire houdt je iPhone koel

Met lichteffecten!

iPhone kan oververhit tijdens het opladen of als je fanatiek aan het gamen bent. Razer heeft nu de oplossing: een MagSafe-koeler voor je iPhone.

Razer Chroma-koeler

Razer kennen we vooral van de game-accessoires zoals controllers. Deze MagSafe-koeler is ook gericht op gamers, die zo intensief in het spel opgaan dat hun iPhone het te heet krijgt. Je plakt de Razer Phone Cooler Chroma met magneten aan de achterkant van je smartphone. Voor oudere iPhones en Android-toestellen is er een clip om de koeler vast te maken. De koeler gebruikt het Peltier-effect om de temperatuur omlaag te halen. Binnenin zit een ventilator met zeven bladen waarmee lucht uit de omliggende aluminium heatsink wordt getrokken.


De ventilator draait rond op een snelheid van 6400 rpm en stuurt de lucht via een uitlaat aan de achterkant naar buiten. Geheel in Razer-stijl zijn er twaalf instelbare RGB-ledlampjes aanwezig voor feestelijke kleureffecten, iets wat je normaal vooral bij pc-gamers ziet. De benodigde stroomvoorziening loopt via een 1,5 meter lange usb-c-kabel, dus niet via MagSafe. Hij kost $60.

Razer Phone Cooler Chroma

Eerder bracht Razer al de Arctech iPhone Gaming Case uit, een reeks hoesjes met koelend effect, zodat je langer kunt gamen zonder dat je iPhone het begeeft. Toch iets te overdreven? Dan is de misschien meer iets voor je. Dit is een MFi-gecertificeerde gamecontroller die je om de iPhone plaatst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 13 Pro deals

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple levert voor de Mac kabels met MagSafe-aansluiting en voor de iPhone zijn er officiële accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe
4 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.