Logitech Pop-schakelaars vanaf nu in de winkel

Logitech is gestart met de verkoop van de Logitech Pop, een schakelaar waarmee je allerlei acties in huis kunt automatiseren.

Logitech Pop-knop

Logitech is begonnen met de verkoop van de Logitech Pop, een schakelaar waarmee je allerlei dingen in huis kunt bedienen. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, grijs, koraal en blauwgroen. Afgelopen augustus werd de multifunctionele schakelaar al aangekondigd. Een startpakket met twee schakelaars en een bridge kost €130 en een losse schakelaar schaf je aan voor €40. Verder vind je in het pakket een handleiding en een plakstrip.


Logitech Pop op het nachtkastje

Met de Logitech POP kun je bijvoorbeeld je Hue-lampen of je Sonos-speaker bedienen. Het werkt ook met LIFX, August, Lutron, Insteon en Belkin WeMo. en de commando’s van IFTTT.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het systeem is zelfs te koppelen met de universele Harmony-afstandsbediening van Logitech, zodat je ook andere apparaten zoals televisies kunt aansturen. Het programmeren doe je via de bijbehorende iPhone-app. Je kunt ook de bediening van accessoires koppelen aan een enkele actie, zodat bijvoorbeeld de lampen aan gaan en je Sonos begint met afspelen van je favoriete afspeellijst. Elke Pop Home-schakelaar ondersteunt drie acties: één, twee of drie keer drukken.

Bekijk ook

Logitech's Pop Home Switch werkt samen met Philips Hue, Sonos en meer

Logitech gaat een accessoire op de markt brengen die samenwerkt met verschillende apparaten. De Logitech Pop Home Switch is een fysieke schakelaar die onder andere je Hue-lampen en Sonos-speakers kan bedienen.

Je kunt de schakelaar overal plakken omdat het draadloos op batterijen werkt. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij vijf jaar mee. Heb je interesse in zo’n set, dan kun je de startset alleen in het wit bestellen. De extra knoppen zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Starterspakket van Logitech Pop Home Switch.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.