Logitech Pop op het nachtkastje

Logitech Pop-schakelaars vanaf nu in de winkel

Logitech is gestart met de verkoop van de Logitech Pop, een schakelaar waarmee je allerlei acties in huis kunt automatiseren.

Logitech Pop-knop

Logitech is begonnen met de verkoop van de Logitech Pop, een schakelaar waarmee je allerlei dingen in huis kunt bedienen. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, grijs, koraal en blauwgroen. Afgelopen augustus werd de multifunctionele schakelaar al aangekondigd. Een startpakket met twee schakelaars en een bridge kost €130 en een losse schakelaar schaf je aan voor €40. Verder vind je in het pakket een handleiding en een plakstrip.

Logitech Pop op het nachtkastje

Met de Logitech POP kun je bijvoorbeeld je Hue-lampen of je Sonos-speaker bedienen. Het werkt ook met LIFX, August, Lutron, Insteon en Belkin WeMo. en de commando’s van IFTTT.

Het systeem is zelfs te koppelen met de universele Harmony-afstandsbediening van Logitech, zodat je ook andere apparaten zoals televisies kunt aansturen. Het programmeren doe je via de bijbehorende iPhone-app. Je kunt ook de bediening van accessoires koppelen aan een enkele actie, zodat bijvoorbeeld de lampen aan gaan en je Sonos begint met afspelen van je favoriete afspeellijst. Elke Pop Home-schakelaar ondersteunt drie acties: één, twee of drie keer drukken.

Je kunt de schakelaar overal plakken omdat het draadloos op batterijen werkt. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij vijf jaar mee. Heb je interesse in zo’n set, dan kun je de startset alleen in het wit bestellen. De extra knoppen zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Starterspakket van Logitech Pop Home Switch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2016, 20:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen logitech, smart home

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.