Pop Home Switch van Logitech.

Logitech’s Pop Home Switch werkt samen met Philips Hue, Sonos en meer

Logitech gaat een accessoire op de markt brengen die samenwerkt met verschillende apparaten. De Logitech Pop Home Switch is een fysieke schakelaar die onder andere je Hue-lampen en Sonos-speakers kan bedienen.

Er is nog een speler bij gekomen die de bediening van slimme apparaten in je huis een stuk makkelijker wil maken. Deze keer is het Logitech die met haar Pop Home Switch een schakelaar op de markt brengt die onder andere samenwerkt met Philips Hue en Sonos.

Pop Home Switch van Logitech.

Logitech Pop Home Switch voor bediening van apparaten

Het starterspakket van de Pop Home Switch bestaat uit een bridge die je in het stopcontact moet steken en twee Pop Home-schakelaars. Deze schakelaars kunnen bijvoorbeeld je Philips Hue-lampen bedienen met van tevoren ingestelde scènes en commando’s. Je kunt ook de bediening van accessoires koppelen aan een enkele actie, zodat bijvoorbeeld de lampen aan gaan en je Sonos begint met afspelen van je favoriete afspeellijst. Elke Pop Home-schakelaar ondersteunt drie acties: één, twee of drie keer drukken.

Los van het starterspakket kun je ook losse schakelaars kopen. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere kleuren, namelijk wit, rood, groen en grijs. Het Logitech Pop Home-systeem is zelfs te koppelen met de universele Harmony-afstandsbediening van Logitech, zodat je ook andere apparaten zoals televisies kunt aansturen. De Pop Home-schakelaars zijn vooral bedoeld zodat je niet meerdere apps hoeft te gebruiken om allerlei apparaten te bedienen, maar dat alles onder één schakelaar te regelen is. Naast Hue en Sonos werkt de Pop Home Switch ook samen met LIFX, August, Lutron, Insteon en Belkin WeMo.

Starterspakket van Logitech Pop Home Switch.

Uiteraard moet je wel eerst het nodige instellen via de Pop Home-app die gratis te downloaden zal zijn. Overigens is de Pop Home Switch niet de eerste fysieke schakelaar die samenwerkt met je apparaten. Philips Hue heeft zelf ook al enkele schakelaars op de markt gebracht en ook de Nuimo van Senic werkt met meerdere apparaten. Binnenkort lees je daarvan een review op iCulture.

De Logitech Pop Home Switch is op dit moment alleen nog aangekondigd voor de Amerikaanse markt en zal ergens in augustus beschikbaar komen voor een prijs van $99,99 voor het starterspakket. Een losse Pop Home-schakelaar kost $39,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.