August-Apple-Watch

August Smart Lock nu te bedienen met je Apple Watch

Het August Smart Lock is nu ook te bedienen met je Apple Watch. Met volle boodschappentassen snel je voordeur van het slot doen is hierdoor weer wat gemakkelijker geworden.

August-Apple-Watch
De doe het zelvers onder ons konden zelf al een deurslot in elkaar zetten dat je kunt bedienen met een Apple Watch. De niet-klussers kunnen nu een August Smart Lock in huis halen, dat sinds kort ook te openen en sluiten is vanaf je smartwatch.

Het slimme slot van August kon je altijd al bedienen met de bijbehorende iPhone-app, die na het installeren van de nieuwste update ook de Apple Watch ondersteunt.

Openen, sluiten en in de gaten houden

De nieuwe Watch-app van August Smart Lock kun je (uiteraard) gebruiken om het slot te openen of te sluiten, maar je ontvangt ook notificaties als het slot geopend is. Daarnaast kun je via een lijstje de recente activiteit van het slot zien, zodat je weet wanneer hij door de dag heen geopend en gesloten is.

August-Watch-app

De August is een uitbreiding van je standaard deurslot, waar je dus gewoon dezelfde sleutels voor kunt blijven gebruiken. In het slimme slot zitten twee batterijen die het zes tot twaalf maanden volhouden. Via Amazon kun je een exemplaar bestellen voor 219 dollar, omgerekend €199,30.

Op zoek naar een alternatief? De Noki is een slim deurslot die je met je iPhone bedient, evenals de sloten van HomeWizard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2015, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, deurslot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.