Logi Circle 2 HomeKit

Reacties voor: Logitech Circle 2 werkt als eerste met HomeKit Secure Video

Veilig je beelden opslaan in iCloud
Logitech heeft de primeur: het is de eerste aanbieder die werkt met Apple's Secure Video. Daarmee kun je beelden beveiligd opslaan in iCloud, zonder dat je extra hoeft te betalen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
7 reacties
 1. Werkt goed, o.a. activatie voor opnemen in te stellen voor persoon, dier en voertuig, een week terugkijken. Je verliest wel de instelmogelijkheden van de Logi Circle App: o.a. zoom niveau en resolutie instellingen, mogelijk dat deze nog terugkomen indien beta periode voorbij?

 2. Origineel geplaatst door Dirk
  Werkt goed, o.a. activatie voor opnemen in te stellen voor persoon, dier en voertuig, een week terugkijken. Je verliest wel de instelmogelijkheden van de Logi Circle App: o.a. zoom niveau en resolutie instellingen, mogelijk dat deze nog terugkomen indien beta periode voorbij?

  Laten we het hopen, de kwaliteit is achteruit gegaan. Ik krijg om de minuut een melding als er een blaadje van de boom valt of de boom ook maar ietswat beweegt.

  Ook de activiteits selectie vind ik niet echt lekker werken op de iPhone (en dan heb ik een max) veel te klein. De dag terug kijken via de Logi app was wel lekker, hopelijk nemen ze die functie wel over.
  Er zal nog veel AI aan te pas moeten komen om deze functie lekker te laten werken en die voorsprong had Logitech al, nu Apple nog.

 3. @Mark: Ik krijg/kreeg ook elke minuut een melding. Maar ik heb zojuist de meldingen even opnieuw ingesteld en het lijkt opgelost te zijn…. lijkt…..

  Iemand opgevallen dat de datum boven in het weekoverzicht een dag achterloopt? Dus het is nu donderdag 15 november. Bij de actuele tijd onderaan staat wel de juiste datum.

 4. Zojuist mijn circle camera overgezet naar homekit secure video en ook hier meerdere meldingen per minuut. Lijkt wel alsof elke bewegende zandkorrel in een melding resulteert terwijl ik bij de instellingen heb aangegeven dat er alleen personen moeten worden gedetecteerd. Bij mij loopt het weekoverzicht ook een dag achter.

  @Rens: wat bedoel je precies met “meldingen even opnieuw ingesteld”, wat heb je precies gedaan en heeft dat ook daadwerkelijk geholpen?

 5. @Harry: je gaat naar de instellingen van je camera in de home app en klikt vervolgens op “meldingen”. Je kunt dan vervolgens onderin kiezen voor “elke beweging wordt gedetecteerd” of voor “er wordt een fragment opgenomen”. Bij mij stond ie al op de laatste maar ik heb toch even geswitched en weer naar de juiste gezet en nu lijkt het te werken.

  Overigens, de Logi circle app registreerde ook al elke beweging bij elk zuchtje wind.

  Ik maak me meer zorgen over de camera als bewegingsdetector voor m’n buitenlamp (via een automatisering). Met deze gevoeligheid blijft m’n buitenlamp de hele nacht aan staan 🤔.

 6. Hoe kijk je een week terug. Of moet hij dan eerst een paar dagen aanstaan?

 7. Hier ook C2 met HomeKit verbonden.

  Maar hier wordt niets opgenomen. Alle stappen doorlopen maar ik zie alleen maar live beeld, nergens opnames of mogelijkheid om terug te kijken. En ook heel veel notificaties. Maar dat deed de C2 ook al.

  Ik heb volgens mij alles goed staan, maar kan helaas geen foto’s bijvoegen.

  Wat ook vreemd is dat ik in de home app een tweede scherm nu zie. Een kleintje helemaal bovenaan. Die blijft op zwart staan. En als ik er op klik gebeurt er niets en is ook niet te verwijderen.

  Kortom blij mee met home en met C2. Maar met de combinatie nog niet helemaal. Kan iemand me helpen of verwijzen naar een plek waar ik iets kan vinden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.