In deze opbergtas passen zes Apple Watch-bandjes

Nu in de Apple Store verkrijgbaar
Apple heeft een nieuw accessoire in het assortiment opgenomen, iets dat ze nog niet hadden: een opberghoes voor je Apple Watch-bandjes. Het gaat om de Von Holzhausen Portfolio en je betaalt er €119,- voor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Opberghoes voor je Watch-bandjes

Von Holzhausen klinkt niet als een bekend merk; wij waren het in ieder geval nog nooit eerder tegengekomen. De persoon achter het merk is Vicki von Holzhausen, die naar eigen zeggen prijzen heeft gewonnen als ontwerpster in de Europese auto-industrie. Nu ontwerpt ze producten die een stuk simpeler zijn: tassen en hoesjes van imitatieleer. Het gaat om een speciaal soort vegan leer waar geen dier aan te pas is gekomen. Het heeft de eigenschappen van normaal leer en is duurzaam en wordt milieuvriendelijk gemaakt.


In deze von Holzhausen Portfolio kun je je Apple Watch-bandjes en -accessoires opbergen als je bijvoorbeeld op reis gaat. Er zijn twee binnenvakken aanwezig en één groot vak aan de buitenkant om kleine dingen in te doen. De binnenkant is gevoerd met microvezel. Je neemt ‘m mee aan de handgreep.

Von Holzhausen Watch band-hoesje

Met afmetingen van 16,5 x 21 x 4,5 cm kun je nu alvast kijken of deze opbergtas in je koffer past. Hou meteen ook even rekening met 408 gram aan extra gewicht. Dit hoesje is alleen verkrijgbaar bij de Apple Store. Op de website van de fabrikant vind je wel andere hoesjes en pouches, maar die zijn meer bedoeld als toilettas. De vraag is natuurlijk wat je moet doen als je meer dan 6 bandjes wilt meenemen.

Verkrijgbaar bij Apple, alleen in de kleur zwart: €119,-.

Von Holzhausen Watch bands portfolio

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.