iPhone 12 Max kleuren.

Gerucht: ‘Productie iPhone 12 start binnenkort, AirTag al in productie’

Bronnen beweren dat Apple binnenkort van start gaat met de massaproductie van de iPhone 12. Halverwege september gaat de iPhone 12 massaproductie van start. De productie van de AirTag zou inmiddels begonnen zijn.

Alles gaat dit jaar net een beetje anders dan normaal. Zo ook de massaproductie van de iPhone 12. Apple kondigt de nieuwste modellen waarschijnlijk eind van de maand of in de eerste helft van oktober aan, wat een paar weken later is dan normaal. Dat die aankondiging op een later moment komt dan voorgaande jaren, komt omdat de massaproductie van de iPhone 12 ook later begint. Volgens Nikkei start Apple halverwege september met de productie van de iPhone 12.

‘Massaproductie iPhone 12 in september’

De eerste productie van de iPhone 12 start in beperkte mate midden september, zo zegt de Japanse zakenkrant. In de weken daarna gaat de massaproductie in grotere schaal van start, tussen eind september en begin oktober. Apple heeft daarmee volgens Nikkei de vertraging van de iPhone 12 tot een minimum weten te beperken. Apple zou beginnen met de productie van het 6,1-inch OLED-model. Deze mogelijke iPhone 12 Max wordt de opvolger van de iPhone 11. Deze iPhone 12 heeft twee camera’s aan de achterkant en zou verantwoordelijk zijn voor zo’n 40% van de productie.

In totaal brengt Apple vier nieuwe iPhones uit: de 5,4-inch iPhone 12, 6,1-inch iPhone 12 Max, 6,1-inch iPhone 12 Pro en 6,7-inch iPhone 12 Pro Max. Er zijn al diverse geruchten over de iPhone 12 geweest, van display tot camera’s. Apple heeft al laten weten dat de datum van de iPhone 12 dit jaar ‘een paar weken later’ is dan normaal. Apple zou de nieuwe toestellen in twee fases uit willen brengen.

‘AirTag al in productie’

De AirTag, Apple’s Bluetooth-tracker als concurrent voor Tile, komt er ook binnenkort aan. De productie van de AirTag zou inmiddels al gestart zijn. Recente geruchten voorspelden dat de release van de AirTag gelijk is met die van de iPhone 12. Dat zou dus betekenen dat de AirTag ook tijdens het aankomende event aangekondigd gaat worden. Andere producten die Apple nog op de planning heeft, zijn de nieuwe Apple Watch Series 6, nieuwe iPad Air 2020 en een nieuwe HomePod. De eerste twee worden mogelijk vandaag aangekondigd, terwijl de HomePod mini mogelijk iets later komt. Apple heeft ook nog beloofd dat ze dit jaar met een Mac met eigen Apple Silicon komen.

Check ook ons overzicht met de Apple-producten van 2020, met daarin alles wat al verschenen is en wat er binnenkort aan komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2020, 12:40
Bron Bron Nikkei
Via Via 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen airtag, iphone 12, iPhone 12 Max, iphone 12 pro, iphone 12 pro max
Devices AirTag, iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Max

De iPhone 12 Max is de aankomende 6,1-inch iPhone van 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11, maar dan met een OLED-scherm en vernieuwd design. Apple brengt dit toestel waarschijnlijk in het najaar uit. Naast de iPhone 12 Max is er ook de kleinere iPhone 12.

iPhone 12 Max

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.