Archief voor 'iphone 12 pro'

iPhone 12 paars camera

De pre-order van de paarse iPhone 12 start vandaag

De pre-order van de paarse iPhone 12 en de iPhone 12 mini start vandaag om 14:00 uur! In dit artikel geven we tips om de pre-order zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 en de iPhone 12 mini in een opvallende lichtpaarse kleur.

iCulture.nl afbeelding met logo

Welke kleur wordt het dit jaar? Dit zijn alle iPhone 12-kleuren

Apple brengt ieder jaar de nieuwe iPhones uit in meerdere kleuren. Ook bij de iPhone 12-serie kun je weer kiezen uit een divers aanbod van kleuren. In het voorjaar van 2021 is er zelfs een extra kleur bij gekomen! Er is wederom verschil tussen de basis- en topmodellen.

iCulture.nl afbeelding met logo

'Apple kan vraag naar iPhone 12 Pro nauwelijks aan'

Er is nog zoveel vraag naar de iPhone 12 Pro, dat Apple de vraag nauwelijks aan kan. De productie is daarom verschoven: waar eerst de iPhone 12 mini werd gemaakt rollen nu iPhone 12 Pro-modellen van de fabrieksband.

iCulture.nl afbeelding met logo

Verkoop van iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max gestart

Apple start vandaag officieel de verkoop van de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max. Ook deze keer geen lange rijen bij de Apple Stores: de meeste mensen blijven thuis en bestellen online. In dit artikel ook antwoorde op veelgestelde vragen, zoals: hoe zit het met de wachtrij, kan ik nu nog naar de Apple Store gaan? En welke alternatieven heb ik?

iCulture.nl afbeelding met logo

Praat mee: alle iPhone 12-modellen zijn nu te bestellen, welke kies jij?

Alle iPhone 12-modellen zijn vanaf nu te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max zijn nog in pre-order, maar de andere modellen liggen al in de winkel. We zijn benieuwd of jij er eentje besteld hebt. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!