Archief voor 'iphone 12'

iPhone 12 en privacy

Apple: 'iPhone 12-testprotocol in Frankrijk klopt niet'

In Frankrijk was korte tijd sprake van een verkoopverbod van de iPhone 12, nadat lokale autoriteiten meenden dat de radiostraling van het toestel boven de normen lag. Apple bracht een software-update uit om de straling te verlagen, waarna het verkoopverbond werd opgeheven. In Nederland werd ook nader onderzoek uitgevoerd, maar hieruit volgen geen consequenties.

iPhone 12 en privacy

Hoe goed is de accu van jouw iPhone 12 nog? [poll]

Gaan de accu's in de iPhone tegenwoordig een stuk langer mee, dankzij allerlei slimme technieken die Apple toepast, zoals geoptimaliseerd opladen? Laat in onze poll weten of jouw iPhone 12-batterij nog in topconditie is, of niet!

MagSafe Duo Charger

MagSafe en pacemakers: het risico is klein

Apple heeft gebruikers meer informatie gegeven over MagSafe-magneten en welke invloed dat heeft op pacemakers en andere medische apparaten. De iPhone 12-serie is de eerste die voorzien is van veel meer magneten dan gebruikelijk.

iPhone 12 paars camera

Wil je een paarse iPhone 12 kopen? Hij ligt nu in de winkels

De paarse iPhone 12 is bij de eerste klanten gearriveerd en in de winkels kun je dit model nu ook bekijken. De iPhone 12 is nu officieel verkrijgbaar en je hoeft niet meer te wachten op de pre-order. Welke opties je hebt om een paarse iPhone 12 te kopen, lees je hier!

iPhone 12 paars camera

De pre-order van de paarse iPhone 12 start vandaag

De pre-order van de paarse iPhone 12 en de iPhone 12 mini start vandaag om 14:00 uur! In dit artikel geven we tips om de pre-order zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 en de iPhone 12 mini in een opvallende lichtpaarse kleur.