Black Friday op de Apple Watch.

Black Friday in de Apple Store: dit zijn de deals van 2016

De Apple Store-koopjes voor Black Friday zijn bekend! Apple geeft een cadeaubon bij aankoop van een iPhone, iPad, Mac of Apple TV.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Ook in Nederland is Black Friday al begonnen, zodat we precies kunnen zien wat Apple voor ons in petto heeft. De Black Friday-actie van dit jaar houdt in dat je een cadeaubon krijgt bij allerlei producten, zodat je nog wat leuke accessoires erbij kunt krijgen. De cadeaubon heeft een waarde van enkele tientjes tot meer dan honderd euro als je één van de geselecteerde producten koopt.


Black Friday bij Apple in Nederland in 2016.

Black Friday 2016 in de Apple Store

In Australië ging Black Friday een paar uur geleden al van start, zodat we een voorproefje kregen op de actie. Ook in Nederland en België is de online Apple Store nu weer online met de actuele prijzen van de cadeaubonnen. Je krijgt de cadeaubon als je op vrijdag 25 november een bestelling plaatst via de online Apple Store.

Het gaat om deze producten:

Zoals je ziet geldt de korting niet voor de nieuwste producten zoals de iPhone 7 en de MacBook Pro met Touch Bar. Ook moet je er rekening mee houden dat de koopjes slechts één dag geldig zijn, terwijl veel andere winkels ook het weekend doorgaan met kortingsacties.

Meer info: Black Friday-pagina van Apple

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 25 november: Artikel bijgewerkt met de actuele waarde van de Nederlandse tegoedbonnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2016, 15:23
Categorie Apple
Onderwerpen black friday, korting
38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.