iOS 10 op de iPhone en iPad.

Beschikbaarheid en publieke beta’s iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 10 op de iPhone en iPad.Apple kondigde in 2016 nieuwe versies aan voor alle belangrijke besturingssystemen: iOS 10 voor de iPhone, iPad en iPod touch, macOS Sierra voor alle Macs, watchOS 3 voor de Apple Watch en tvOS voor de nieuwste Apple TV. Maar wanneer kan jij zelf met deze nieuwe versies aan de slag? In dit artikel vind je een handig overzicht van de complete planning van deze nieuwe besturingssystemen.


Update 8 september 2016: iOS 10 en watchOS 3 komen op 13 september beschikbaar voor iedereen met een geschikt apparaat. macOS Sierra komt op 20 september beschikbaar. Voor tvOS 10 is nog geen datum bekendgemaakt.

Beschikbaarheid iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

De WWDC-keynote van 2016 stond helemaal in het teken van software, want Apple had het met vier besturingssystemen drukker dan ooit. Voor elk besturingssysteem zijn meerdere nieuwe functies, mogelijkheden en vernieuwingen geïntroduceerd. Maar jij als gebruiker wil natuurlijk maar één ding weten: wanneer kan ik aan de slag met alle aankondigingen? De ontwikkelaars hebben al een hele reeks beta’s van de verschillende besturingssystemen in handen, terwijl van de publieke beta’s van iOS 10 en macOS Sierra inmiddels ook meerdere versies zijn verschenen. In onderstaand overzicht vind je alle precieze data die op dit moment bekend zijn.

iOS 10

macOS Sierra

watchOS 3

tvOS 10

*Wij zijn hierbij uitgegaan van de vermoedelijke datum zoals Apple die in het verleden altijd heeft aangehouden, gelijktijdig met de release van de nieuwe iPhone.

LET OP! Het is niet toegestaan naar ontwikkelaarbeta’s te vragen en/of die aan te bieden. Dit kan leiden tot een reactieban.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 08 september: Releasedata voor de definitieve versies van iOS 10, watchOS 3 en macOS Sierra toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2017, 18:02
Categorieën iOS, Mac & macOS
Onderwerpen ios 10, macos sierra, tvOS 10, watchos 3

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.