Belkin MagSafe Boost Charge Pro 2-in-1 oplader.

Nieuwe Belkin 2-in-1 MagSafe-oplader nu te koop

Geschikt voor iPhone 12 en AirPods

Belkin heeft een nieuwe oplader met MagSafe uitgebracht in de online Apple Store. Het gaat om de Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 draadloze oplaadstandaard met MagSafe. Je kan kiezen uit twee kleuren.

Vorige maand bracht Belkin de 3-in-1 MagSafe-oplader uit. Dit is een alles-in-één oplader waar je zowel je iPhone als Apple Watch en AirPods mee kan opladen. Als je geen Apple Watch-drager bent, dan is er nu goed nieuws. Er is nu ook een 2-in-1-versie van deze Belkin-oplader beschikbaar.

Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 nu te koop

Deze nieuwe 2-in-1 oplader werd in januari aangekondigd tijdens de CES. Belkin beloofde destijds om de oplader in maart of april uit te brengen en vanaf nu kun je hem exclusief bij de Apple Store bestellen. De oplader heeft een prijs van €99,95 en is beschikbaar in wit en zwart.

Belkin MagSafe Stand

De oplader werkt met MagSafe en is alleen geschikt voor de iPhone 12. Je kan je iPhone zowel horizontaal als verticaal aan de oplader bevestigen. Dankzij MagSafe laadt je iPhone met maximaal 15W op. In de voet zit een Qi-oplader ingebouwd, waar je bijvoorbeeld je AirPods-doosje op kan leggen om op te laden. Een klein indicatielampje in de voet geeft aan of je AirPods-doosje opgeladen wordt.

Deze Belkin 2-in-1 MagSafe-oplader werkt ook in combinatie met Apple’s MagSafe-hoesjes en andere hoesjes die geschikt zijn voor MagSafe-opladers. Bij deze Belkin-oplader krijg je ook meteen een lichtnetadapter meegeleverd.

Bekijken:

Toch liever de 3-in-1 versie? De Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader is ook bij Apple te bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2021, 15:45
Via Via iPhone-Ticker
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, magsafe
Devices iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Actuele iPhone 12 deals

1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.