Belkin MagSafe Boost Charge Pro 2-in-1 oplader.

Nieuwe Belkin 2-in-1 MagSafe-oplader nu te koop

Geschikt voor iPhone 12 en AirPods
Belkin heeft een nieuwe oplader met MagSafe uitgebracht in de online Apple Store. Het gaat om de Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 draadloze oplaadstandaard met MagSafe. Je kan kiezen uit twee kleuren.

Vorige maand bracht Belkin de 3-in-1 MagSafe-oplader uit. Dit is een alles-in-één oplader waar je zowel je iPhone als Apple Watch en AirPods mee kan opladen. Als je geen Apple Watch-drager bent, dan is er nu goed nieuws. Er is nu ook een 2-in-1-versie van deze Belkin-oplader beschikbaar.

Belkin Boost Charge Pro 2-in-1 nu te koop

Deze nieuwe 2-in-1 oplader werd in januari aangekondigd tijdens de CES. Belkin beloofde destijds om de oplader in maart of april uit te brengen en vanaf nu kun je hem exclusief bij de Apple Store bestellen. De oplader heeft een prijs van €99,95 en is beschikbaar in wit en zwart.

Belkin MagSafe Stand

De oplader werkt met MagSafe en is alleen geschikt voor de iPhone 12. Je kan je iPhone zowel horizontaal als verticaal aan de oplader bevestigen. Dankzij MagSafe laadt je iPhone met maximaal 15W op. In de voet zit een Qi-oplader ingebouwd, waar je bijvoorbeeld je AirPods-doosje op kan leggen om op te laden. Een klein indicatielampje in de voet geeft aan of je AirPods-doosje opgeladen wordt.

Deze Belkin 2-in-1 MagSafe-oplader werkt ook in combinatie met Apple’s MagSafe-hoesjes en andere hoesjes die geschikt zijn voor MagSafe-opladers. Bij deze Belkin-oplader krijg je ook meteen een lichtnetadapter meegeleverd.

Bekijken:

Toch liever de 3-in-1 versie? De Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader is ook bij Apple te bestellen.

Bekijk ook

Nieuwe versie Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader geschikt voor snelladen Apple Watch

Belkin heeft een nieuwe versie van haar populaire 3-in-1 MagSafe-lader aangekondigd. De nieuwe variant is ook geschikt voor het snelladen van de Apple Watch Series 7. De overige specificaties zijn gelijk gebleven.

Actuele iPhone 12 deals

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om accessoires vast te plakken en om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple maakt kabels met MagSafe-aansluiting voor de Mac en voor de iPhone zijn er allerlei accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.