Mophie 3-in-1 Travel MagSafe oplader voor iPhone, Apple Watch en AirPods.

Deze nieuwe 3-in-1 MagSafe-lader van Mophie is ideaal voor reizigers

Belkin en Mophie komen allebei met een nieuwe gecertificeerde MagSafe-lader. De 3-in-1 Travel Charger van Mophie is helemaal opvouwbaar, terwijl Belkin een standaard aan de lader toegevoegd heeft. Die laatste was al eerder aangekondigd, maar is inmiddels officieel te koop.

Update 4 mei 2022: Deze opvouwbare MagSafe-lader van Mophie is inmiddels in de Nederlandse Apple Store verkrijgbaar. Voor €159,95 kan deze van jou zijn. De 3-in-1-lader is geschikt voor iPhone, Apple Watch en AirPods en is dus volledig opvouwbaar. Hij wordt geleverd met bijbehorend opbergtasje, kabel en stekker.

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 19 januari 2022

De lijst van MagSafe-laders voor iPhone wordt alsmaar langer. Twee bedrijven die al meerdere MagSafe-gecertificeerde opladers gemaakt hebben, zijn Mophie en Belkin. Mophie heeft nu een interessante optie voor reizigers aangekondigd. De Mophie 3-in-1 Travel Charger met MagSafe is een soort uitgebreide versie van Apple’s MagSafe Duo Charger.

Mophie 3-in-1 Travel Charger met MagSafe

De oplader bestaat uit drie componenten: een MagSafe-lader voor de iPhone, een verstelbare Apple Watch-oplader en een Qi-deel voor het draadloos opladen van je AirPods. Deze laadpunten liggen naast elkaar en het unieke van deze lader is dat je hem helemaal kan opvouwen tot een vierkant blokje, vergelijkbaar dus met Apple’s MagSafe Duo-oplader. Maar waar die alleen bedoeld is voor één iPhone en een Apple Watch, kun je met deze van Mophie ook nog tegelijkertijd je AirPods-case opladen.

Mophie 3-in-1 Travel MagSafe oplader opvouwen.

Aan de buitenkant is deze lader met een stoffen bekleding afgewerkt. De oplader is officieel MagSafe-gecertificeerd, waardoor je een iPhone 12 en nieuwer op de maximale snelheid draadloos kan opladen (15W). De Apple Watch-oplader kun je dus plat leggen, maar ook rechtop zetten zodat je makkelijker ‘s nachts de tijd kan aflezen. De oplader wordt geleverd met een usb-c kabel en een stroomadapter voor in het stopcontact, dus je bent meteen klaar. Tot slot krijg je er een bijpassend tasje bij, waar je zowel de oplader zelf, de kabel als de stroomadapter in kan opbergen.

Set van Mophie 3-in-1 Travel MagSafe oplader.

Sinds kort is deze oplader van Mophie ook in Nederland te koop, direct via de Nederlandse Apple Store. Hij heeft een verkoopprijs van €159,95. Dat is veel geld, maar in vergelijking met Apple’s MagSafe Duo-oplader (met een adviesprijs van €149,-) krijg je veel meer waar voor je geld.

Belkin MagSafe-oplader met standaard nu te koop

Eerder dit jaar is Belkin begonnen met de verkoop van de nieuwe MagSafe-oplader met standaard. Ook dit is een gecertificeerde MagSafe-lader, die kan opladen met een snelheid van maximaal 15W. Het unieke van deze lader is dat er aan de achterkant van de MagSafe-puck een uitklapbare standaard zit. Je kan daardoor je iPhone tijdens het opladen schuin neerzetten, bijvoorbeeld om een filmpje te kijken. Bovendien is deze lader voorzien van een extra lange kabel van 2 meter, wat een stuk langer is dan Apple’s eigen MagSafe-lader. Ook is de kabel gevlochten.

De Belkin Boost Charge Pro draagbaar draadloos oplaadstation met MagSafe (zoals het accessoire voluit heet), heeft een verkoopprijs van €59,95. Dat is een stukje duurder dan die van Apple zelf, maar door de langere kabel en ingebouwde standaard kan het alsnog de moeite waard zijn. Je kan kiezen voor een witte en zwarte versie. De uitvoering die Apple zelf verkoopt is iets afwijkend. De standaardversie komt onder andere bij Coolblue beschikbaar.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 04 mei: Artikel bijgewerkt na verkrijgbaarheid van de Mophie MagSafe-lader.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple levert voor de Mac kabels met MagSafe-aansluiting en voor de iPhone zijn er officiële accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe
9 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.