Reacties voor: Belkin’s nieuwe 3-in-1 draadloze oplader kan Apple Watch Series 7 snelladen

Nieuwe Boost Charge Pro
Met een nieuwe 3-in-1 draadloze oplader doet Belkin afstand van het oude ontwerp en voegt het als eerste externe fabrikant snelladen voor de Apple Watch Series 7 toe. Ook is er nu een losse Apple Watch oplader.
Daniel Vischjager -
7 reacties
 1. Geen snellere lader voor Watch nodig , blijf wel bij de vorige 3-1.
  Vind sowieso design van de oudere mooier, nu ligt alles plat.

 2. Voor dat geld houd ik het wel bij mijn huidige laders. Kanonne wat een geld man!

  Het wordt steeds gekker.

 3. Die verticale Watch laders kan ik alleen maar afraden. Vooral met de zwaardere bandjes is het mij al te vaak gebeurt dat de connectie niet goed was en er dus niet geladen is.

 4. Ben blij met mn MagSafe duo.
  Lekker compact als ik onderweg ben. Zal vast een update voor snelladen komen, maar heeft geen prio voor mij. Langzaam laden of intelligent laden heeft toch mijn voorkeur. Sowieso beter voor de accu.

 5. @RedBeard: Totaal geen problemen gebruik verticale 3-1 dus vorige versie al een tijdje, de Apple Watch blijft prima op zitten met het magnetische bandje.

 6. @Philip: Ja 1ne kant is makkelijk als je weg ben, net zoals nu weekendje weg zoals ik.
  Maar goed dan lig je weer in huisje ergens, heb je lange kabel nodig om even te laden.

  Dan kan net zo goed 1 stekker met 2 of 3 usb poorten mee nemen, en een lange kabel voor de iPhone en de Watch lader dan naast dit nog eens de mag safe duo lader.

 7. Ben ik het bezit van het nieuwe model en moet zeggen hij is fantastisch. Bij de Duo van Apple moet je nog een 20w adaptor kopen en hier zit er gewoon een 40w adaptor bij. Hij ligt ook zeer stevig op, in mijn geval nachtkastje. Dat is best heel erg prettig. Het verstel schroefje om de watch in de nachtmodus neer te zetten of leggen is een welkome aanvulling en nee ik heb hier bij andere modellen nog nooit problemen mee gehad en heb een metalen band. Het is best veel geld maar voor drie opladers is hij het geld dubbel en dwars waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.