Apple Watch Series 6 onderkant hartslagmeter

Reacties voor: Apple krijgt patent toegewezen voor lichaamstemperatuursensor in Apple Watch Series 8

Kan koorts meten
De Apple Watch Series 8 zou de eerste kunnen zijn met een sensor voor lichaamstemperatuur. Apple wilde het eigenlijk al eerder toevoegen, maar kreeg het niet op tijd af. Na meerdere geruchten is nu ook een patent toegewezen aan Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Kunnen andere horloges dit al wel? Bij Kamp van Koningsbrugge werden de kandidaten ook gemonitord op lichaamstemperatuur, dat ging ook via een horloge. Misschien een Garmin oid?

  2. Je krijgt niet je realtime temperatuur te zien, maar alleen als het teveel is. Doe het dan goed of niet. Dan kan je beter maar een jaartje langer wachten. Sowieso is de temperatuur via de pols meten vrij onbetrouwbaar. Eerder zou je dat kunnen doen via airpods.

  3. Ik ben zelf wel in staat om aan te voelen wanneer mijn lichaam oververhit is, zie de meerwaarde van een temperatuursensor dus niet in.

  4. Origineel geplaatst door ADMIRAL-DAVE
    Ik ben zelf wel in staat om aan te voelen wanneer mijn lichaam oververhit is, zie de meerwaarde van een temperatuursensor dus niet in.

    Je kan het uur ook aan vragen aan een voorbijganger dan hoef je geen horloge te kopen ook …

  5. Origineel geplaatst door ADMIRAL-DAVE
    Ik ben zelf wel in staat om aan te voelen wanneer mijn lichaam oververhit is, zie de meerwaarde van een temperatuursensor dus niet in.

    Je kunt je eigen hartslag ook voelen en een kaart kopen om je positie te bepalen.

  6. Origineel geplaatst door ADMIRAL-DAVE
    Ik ben zelf wel in staat om aan te voelen wanneer mijn lichaam oververhit is, zie de meerwaarde van een temperatuursensor dus niet in.

    Het gaat om de (stijgende) trend; dan kan je ziek worden. Net zoals je hartslag in rust ongemerkt langzaam aan stijgt. Het is een goede voorspeller.

  7. @Michel: Op zich een logische gedachte, maar je AirPods heb je niet een hele dag in, dus je zult gedurende de dag via die weg je temperatuur kunnen blijven meten. Een Apple Watch heb je wel dagelijks om. Dus het ligt voor de hand om je temperatuur via de pols te meten, al is het niet altijd even betrouwbaar.

  8. Wel opvallend dat nergens in het patent wordt gesproken over lichaamstemperatuur, maar wel over de temperatuur van processor en batterij.

  9. Zo weten we snel wie de reptilians zijn

  10. ik volg Rockley Photonics al een tijdje. Die zeggen met een andere kleur laser nauwkeurig core temperature, bloeddruk, etc tot aan bloedsuiker te kunnen meten. Ze zouden net een groot contact met een nu nog onbekende blijvende partij te hebben getekend zodat ze hun sensor groots kunnen uitrollen.

    Apple en Samsung zouden grote klanten zijn.. dus wellicht zit er schot in de zaak? Kwartaal 4 2022 zegt men hier..

    ik ben benieuwd! (ik zou met mijn diabetes2 wel een dergelijke sensor willen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.