VanMoof S3 Aluminium

VanMoof S3 Aluminium: kale fiets als limited edition

De Nederlandse fietsenfabrikant VanMoof heeft de S3 Aluminium aangekondigd, een speciale versie van de S3. Dit model is met het Zoek mijn-netwerk van Apple terug te vinden.

VanMoof S3 Aluminium

Een tijd geleden hebben we de VanMoof S3 getest, de eerste e-bike die met Apple’s Zoek mijn-netwerk is terug te vinden. Nu brengt de fabrikant een speciale editie uit, die maar korte tijd verkrijgbaar zal zijn en van ruw materiaal is gemaakt: aluminium. Je krijgt dus niet de kenmerkende zwarte of grijsblauwe verf en hij is ook een paar honderd euro duurder. De vernieuwing is alleen cosmetisch: S3 Aluminium heeft een ander uiterlijk en geen technische vernieuwingen. Door de kleurkeuze is er iets meer contrast is met de andere onderdelen die nog steeds in zwart zijn uitgevoerd (zoals zadel, stuur en voorvork).


De VanMoof S3 Aluminium is vanaf 18 augustus in beperkte aantallen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en de VS te bestellen. De verkoopprijs ligt op 2.698 euro en dat is iets boven de normale prijs van 2.498 euro.

VanMoof S3 Aluminium

De geïntegreerde accu van de VanMoof S3 biedt een capaciteit van 504 Wattuur, wat inhoudt dat je er tussen de 60 en 150 kilometer mee kunt rijden. Via de Zoek mijn-app kun je je fiets terugvinden, maar er is ook een VanMoof-app voor iPhone en Apple Watch. Daarmee kun je de accustatus bekijken, je fiets blokkeren en de instellingen voor licht, versnellingen en diefstalalarm instellen. Verder zie je je ritten terug in het logboek.

VanMoof S3 Aluminium

Op het zwarte LED Matrix Display op de fiets zelf zie je de snelheid, het batterijniveau en het ondersteuningsniveau terug. Meer info lees je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.