Archief voor 'apple watch'

Apple Watch Series 9 vs Apple Watch Series 8

Welke Apple Watch past het beste bij jou?

Keuzes maken, het valt niet mee bij de Apple Watch. Je hebt namelijk keuze uit honderden combinaties van horlogekast en bandje. Wij helpen je bij het kiezen van de Apple Watch die het beste bij jou past.

Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

Verdien een medaille met de nieuwste Apple Watch-uitdaging

Met de Apple Watch-uitdagingen kun je badges en iMessage-stickers verdienen. Lees hoe je meedoet aan de nieuwste uitdagingen en wat er nodig is om de beloningen te verdienen. Ook hebben we een tijdlijn van eerdere Apple Watch-uitdagingen.

Twelve South ButterFly op bureau

De beste Apple Watch-docks voor je bureau of nachtkastje

De Apple Watch zul je regelmatig moeten opladen, dus kun je daar maar beter een stijlvol plekje in huis voor zoeken. Met deze Apple Watch-docks en -stands wordt het opladen van je horloge een kleine moeite en het ziet er ook nog goed uit!

Apple Watch waterbestendiger

Hoe waterdicht is de Apple Watch en kun je ermee douchen?

Je houdt Apple Watch het liefst de hele dag om, ook tijdens het zwemmen, douchen of wanneer je de afwas doet. Maar hoe waterdicht is de Apple Watch? En hoe zit het met zweet en regen? In dit artikel leggen we je of de Apple Watch waterdicht is en hoe je waterschade kunt voorkomen.

Tickr hartslagmeter koppelen met Apple Watch

Hartslagmeter koppelen met een Apple Watch

De Apple Watch meet je hartslag op de pols. Wil je nauwkeuriger meten, dan kun je een externe hartslagmeter koppelen zoals een borstband. Dit werkt met Bluetooth. In deze tip lees je hoe je zo'n Bluetooth hartslagmeter in combinatie met de Apple Watch kunt gebruiken.