Black Friday bij Apple 2016

Apple hint naar Black Friday-koopjes

Apple hint naar Black Friday-koopjes op vrijdag 25 november. "Was het maar vast vrijdag", meldt Apple op een speciale webpagina.

Apple sloeg vorig jaar Black Friday over, maar het lijkt erop dat ze dit jaar toch weer meedoen. Op een speciale webpagina hinten ze naar een ‘eendaags shoppingevenement’ dat op vrijdag moet plaatsvinden. De pagina is ook in het Nederlands beschikbaar. Inmiddels zijn we in Europa vertrouwd geraakt met het fenomeen Black Friday: een dag lang koopjes bij allerlei winkels, als aftrap van het cadeauseizoen.

Black Friday bij Apple 2016

“Was het maar vast vrijdag”, meldt Apple op de speciale webpagina, waarop ook een Apple Watch met de datum 25 november te zien is. Mogelijk grijpt Apple het jaarlijkse winkelevenement aan om de Apple Watch tijdelijk af te prijzen. Voorgaande jaren deed Apple wel mee aan Black Friday, maar het ging vaak om bescheiden kortingen op bijvoorbeeld iPads en Macs. Sinds 2013 deed Apple een stapje terug en gaf alleen cadeaubonnen bij aankoop van producten. In 2014 waren er wel kortingen, maar in 2015 sloeg Apple het evenement helemaal over.

Black Friday is voor Amerikanen de dag na Thanksgiving. Terwijl Nederlanders na een nationale feestdag massaal naar de meubelboulevards gaan, stappen Amerikanen in de auto om zich een weg te banen door overvolle warenhuizen en winkelcentra. In het verleden was er een scheiding tussen Black Friday voor koopjes in fysieke winkels en Cyber Monday voor online aanbiedingen, maar die scheidslijn is tegenwoordig wat verdwenen. De aanbiedingen duren vaak ook meerdere dagen.

Wat er in de aanbieding is en wat het gaat kosten, zal later deze week pas bekend worden. Uiteraard zullen we op onze website ook aandacht besteden aan koopjes bij andere winkelketens. Waarschijnlijk zullen de echt goede koopjes bij andere ketens te vinden zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2016, 18:45
Categorie Apple
Onderwerpen black friday, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.