Mixed reality headset

Reacties voor: Apple’s AR/VR-headset: ‘Aankondiging uitgesteld naar juni 2023 tijdens WWDC’

Een datum lijkt in zicht
Als we de geruchten mogen geloven, staat de aankondiging van Apple's eigen AR/VR-headset voor 2023 gepland. Maar de planning zou nu toch weer verschoven zijn, naar een aankondiging iets later dit jaar. In dit artikel lees je alles wat we tot nu toe weten over de release van Apple's eerste headset, op basis van geruchten.
Daniel Vischjager -
6 reacties
 1. Zou ik graag willen
  Heb nu de Alexa bril met zonglas
  Werkt super
  Bellen met je bril op of muziek luisteren

  Antwoord

 2. (Red.) Artikel geactualiseerd op basis van de nieuwste geruchten.

  Antwoord

 3. Pffff.

  Wie gaat er nou met zo’n bril op zitten? Is toch maar voor een hele kleine groep mensen. Daar gaat Apple echt niet iets voor ontwikkelen.

  Antwoord

 4. Wat kan ik er mee en waarom zou ik dat als consument nodig hebben ? Laat die vraag eerst beantwoord worden. Daarnaast moet de prijs ook acceptabel zijn en in lijn met het nut van het apparaat.. op een nieuw peperduur gadget zonder duidelijke toegevoegde meerwaarde zit ik niet te wachten

  Antwoord

 5. (Red.) Artikel geactualiseerd met nieuw gerucht over latere introductie tijdens WWDC 2023.

  Antwoord

 6. Ik heb ineens na deze laatste update een déjà vu momentje. Iets met een oplader of zoiets…….

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.