Qingping sensor met Thread

Reacties voor: Apple gaat binnenkort Thread 1.3 ondersteunen: dit heb je eraan

Er is een nieuwe versie van Thread op komst: versie 1.3. De nieuwste versie van het smart home-protocol heeft enkele belangrijke voordelen en is met name goed nieuws voor de HomePod en Apple TV. Maar dan moet Apple nog wél even zorgen dat je kunt overstappen naar Thread 1.3. Dat moment lijkt nu nabij.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Gaat mijn lamp met schakelaar aan de muur dan van zelf aan, of mijn deurbel zonder camera op mijn smartphone rinkelen ? 😂.

    Nee heb er niks aan leuk voor de gene die het doen, grappige is ik werk in de IT. Maar smartphone moet ik helemaal niks van hebben in huis bij mij.

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Gaat mijn lamp met schakelaar aan de muur dan van zelf aan, of mijn deurbel zonder camera op mijn smartphone rinkelen ? 😂.

    Het oer oude ik-werk-in-de-IT-en-zelfs-ik-doe-er-niks-mee antwoord 😂
    Gewoon kwaliteitsproducten komen en dan werkt het allemaal prima.

    Ik ben overigens wel groot voorstander dat een “slim” huis óók op de traditionele/gewone manier gebruikt kan worden. Dus heeft een lamp een schakelaar, laat die ook de lamp bedienen. Ik gebruik het al jaren en heb nog nooit een lamp gehad die vanzelf aan is gegaan. Ten minste wanneer het niet de bedoeling was 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.