Spotify Wrapped 2023 poster

Spotify Wrapped 2023 is er: zo bekijk je jouw favorieten

Spotify Wrapped, het jaarlijkse persoonlijke overzicht van Spotify, staat weer klaar. Spotify Wrapped 2023 bekijk je via de app en geeft je al je hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Ieder jaar rond begin december is het weer traditie: de jaarlijkse Spotify Wrapped hoogtepunten. Daarmee bekijk je welke muziek jij het meest geluisterd hebt, wat je favoriete genre was en nog veel meer statistieken. Dit jaar vind je een apart Wrapped-tabblad in de Spotify-app, waar je nog veel meer muzikale hoogtepunten van het afgelopen jaar bekijkt, van alle Spotify-gebruikers wereldwijd.

Spotify Wrapped 2023

De komende weken kunnen we weer heel wat overzichten en lijstjes verwachten. Spotify is altijd van de partij zodat je dit jaar Spotify Wrapped 2023 kunt bekijken. Hiermee kun je zien welke nummers en artiesten jij het meest hebt beluisterd. Dat is leuk voor jezelf, maar ook om te vergelijken met je vrienden. Spotify kijkt daarbij naar de muziek die je tussen 1 januari en 31 oktober hebt geluisterd; dit is gedaan omdat het bedrijf tijd nodig heeft om de data te verwerken. Bovendien wil je niet dat er allemaal kerstliedjes in je lijst staan. Het kan dus de indruk wekken dat het een beetje achterloopt, als je recent helemaal gek bent geworden van een bepaalde arties.

Spotify Wrapped 2023 lijsten en hoogtepunten

Je vindt je Spotify Wrapped 2023 rechtsboven in de app. Tik daar op het Wrapped-tabblad, gevolg door de knop Jouw Wrapped linksboven. Vervolgens zie je je persoonlijke hoogtepunten in een Instagram Story-achtige weergave. Je ziet je favoriete nummer, genre en meer, maar ook naar hoeveel artiesten en nummers je geluisterd hebt. Spotify Wrapped heeft aan het eind van de hoogtepunten ook nog een kleine verrassing voor je klaar staan.

Spotify Wrapped 2023 highlights

Los van het persoonlijke overzicht, vind je in het Wrapped-tabblad ook nog andere info, zoals de toplijsten van 2023, de beste nieuwe podcasts van 2023 en meer. In Nederland is Stiekem van Maan en Goldband één van de meest beluisterde nummers, net als Flowers van Miley Cyrus. Dit komt overeen met de toplijst van Apple Music. Apple Music-gebruikers kunnen voor hun persoonlijke overzicht ook terecht bij de Apple Music Replay 2023.

Bekijk ook

Apple Music Replay 2023 vanaf nu beschikbaar: bekijk jouw luisterhoogtepunten

De speciale Apple Music Replay 2023-hoogtepunten zijn vanaf nu beschikbaar voor Apple Music-gebruikers. Eerder was er al de Apple Music Replay 2023-afspeellijst, maar je kan nu ook je persoonlijke hoogtepunten met statistieken bekijken.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 november 2023 om 15:16
Onderwerp
Categorieën
Apps, Diensten

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, Mac of ander device. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.