Archief voor 'spotify'

Spotify tv-app update van 2023 met nieuw design

Spotify geeft eigen tv-app een make-over

Gebruik jij Spotify vaak op je televisie? Dan zie je binnenkort een geheel nieuw ontwerp. De Spotify-app voor tv's en mediaspelers heeft een nieuw ontwerp met meer functies.

HomePod met Spotify.

HomePod en Spotify: dit kun je ermee (verbeterd sinds iOS 17)

De HomePod werkt vooral samen met Apple Music en Deezer, maar je kan de speaker ook gebruiken voor het afspelen van muziek via Spotify. Wat kun je allemaal doen met Spotify op de HomePod? Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij.

Spotify Premium afsluiten.

Zo kun je je Spotify (Premium) account opzeggen

Ben je klaar met Spotify en wil je je account (permanent) opzeggen? Of wil je liever stoppen met Spotify Premium en terug naar een gratis account? Dat is allebei mogelijk en in deze tip leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

Spotify vs Apple Music in 2023

Zo kun je overstappen van Spotify naar Apple Music (of andersom)

Wil je van Spotify naar Apple Music overstappen of andersom? Het kan een flinke klus zijn om alles met de hand over te zetten, zeker als je muziekbibliotheek groot is. Gelukkig zijn er meerdere diensten beschikbaar die je helpen om over te stappen tussen muziekdiensten, zoals van Spotify naar Apple Music of andersom.

Spotify design update voor Home en Zoeken tabblad in 2023

Spotify laat klanten niet meer via App Store afrekenen

Spotify gaat klanten die nog via de App Store hun abonnement betalen, eruit gooien. De muziekdienst stuurt klanten van Spotify Premium een waarschuwing, dat ze niet langer deze vorm van betalingen accepteren.