Archief voor 'Apps'

Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt één app voor werk en privé

Gebruik je graag in je vrije tijd Microsoft Teams en heb je de app ook voor je werk nodig, dan is er goed nieuws: er komt één universele app aan waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen persoonlijke en zakelijke accounts.

Fortnite vs Apple

Apple geeft developeraccount terug aan Epic

Drie jaar nadat Apple het ontwikkelaarsaccount van Epic Games opschortte, is er goed nieuws voor fans van Fortnite. De game lijkt terug te keren in de Europese App Store... als Apple het toestaat.

WhatsApp berichten

WhatsApp zet app open voor chatdiensten van derden: wanneer kan jij het gebruiken?

WhatsApp stelt vanaf vandaag haar app open voor chatapps van derden, zodat je ook met gebruikers van andere diensten kan chatten. Dit is het gevolg van de Digital Markets Act (DMA), waardoor veel techbedrijven gedwongen zijn om hun diensten meer open te stellen voor concurrenten. Maar het duurt nog wel even voordat je het echt kan gebruiken.

Tesla-app voor Apple Watch

Tesla-app voor Apple Watch? Zeker, zegt Elon Musk

Elon Musk heeft in een bericht op sociale media beloofd dat er een Apple Watch-app voor Tesla komt. "Zeker", antwoordde de CEO van Tesla op de vraag of er een Apple Watch-app kan worden gemaakt. Maar bij Musk is "zeker" nooit helemaal zeker.