Archief voor 'Apps'

App Store Awards 2023

Nu officieel: iOS-apps via websites downloaden, buiten de appwinkels om

Apple heeft vandaag het startschot gegeven voor het kunnen downloaden van apps via websites in de EU. In de beta van iOS 17.5 die vanavond verschijnt is de schakelaar nu echt omgezet. Het is daardoor officieel mogelijk om apps via website te downloaden. In een briefing gaf Apple vanmiddag hierover meer opheldering.

Rabobank met 06-Betalen.

Vernieuwde iDEAL met profielen op 15 april 2024 van start

iDEAL wordt vernieuwd en dat betekent dat je in de toekomst sneller kunt afrekenen. Er komt een persoonlijk profiel dat je optioneel kunt aanmaken. Currence is namens de banken de beheerder van iDEAL en zorgt voor de invoering.

Google Foto's art

Google Foto's geeft iedereen nu gratis AI-functies

Gebruikers van Google Foto's kunnen binnenkort profiteren van allerlei AI-functies die voorheen betaald waren of exclusief voor Pixel-toestellen waren. Het gaat bijvoorbeeld om de Magic Editor en de Photo Unblur.

ING-app met Check het Gesprek voor ontmaskeren oplichters

ING-app helpt je met ontmaskeren van oplichters

De ING-app krijgt een nieuwe functie die je helpt om oplichters te ontmaskeren. De functie heet Check het Gesprek en laat je weten of je echt met iemand van de ING aan de telefoon bent.

Amazon passkeys

X-app biedt nu passkey-support (ook voor ons)

Het voormalige Twitter heeft passkey-ondersteuning voor de iPhone ingevoerd. De verbeterde beveiliging bij inloggen is nu wereldwijd beschikbaar en zo stel je het in.