Reacties voor: Opinie: Zelfstandige AirPods klinken mij als muziek in de oren

Kunnen we over een paar jaar de AirPods volledig zelfstandig gebruiken, zonder dat we ze hoeven te verbinden met een iPhone of Apple Watch? Als we kijken naar de geschiedenis, zou dat zomaar mogelijk kunnen zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ook gekocht half December nadat ik er eerst kritisch over was, maar ik ben verbaasd van het gemak ervan. Ik kan ook niet meer zonder.

  2. Same here. Meerdere (volledige) BT oordopjes in bezit en gebruik maar de Airpods zijn het meest gebruiksvriendelijk. Door de afwezigheid van ruisonderdrukking & pasvorm helaas voor een aantal (actieve) toepassingen minder geschikt. Daar gebruik ik dan weer de andere BT voor 😉

  3. Helaas heb ik er niets aan.
    Ik moet er echt een stuk tape over heen plakken, willen ze niet constant uit m’n oren vallen.

  4. Enkele voorbeelden waar ik ze voor gebruik:

    – muziek om in slaap te vallen (1 oor)
    – telefoon gesprekken
    – tijdens het sporten
    – verbinding met mijn imac pro is subliem

    Het opladen van de oortjes gaat retesnel en de accu is ook zo opgeladen.

    Ik vond 179 euro echt belachelijk en heb zelfs de oortjes belachelijk gemaakt toen ze net uit waren, maar ik neem alles terug. Het is wederom een fenominaal stukje techniek. Waterdicht zou nice zijn, maar zelfstandig hoeft voor mij niet. De accu is de perfectie ervan en hier moet men niet aan kloten.

  5. Op dit moment gaan de AirPods zo’n 5 uur onafgebroken mee

    Uhg.. die van mij overleven maar maximaal 3 uur. 🤔

  6. @Geo: Ik had hetzelfde probleem, maar met Ear-Skinz opgelost! Makkelijk in gebruik, je pods worden niet vies en ze kosten praktisch niets.
    Ik was sceptisch vanwege de pasvorm. Ik kan nu niet meer zonder die dingen!

  7. @Davy de Vries: Is dat met het geluid hoger dan 50% en/of met de microfoon aan? 😉

  8. Ik heb ze ook sinds half december! Heb lang getwijfeld vanwege de prijs, maar ben er nu zooo blij mee! Zeker in combinatie met mijn Apple Watch is het fantastisch! Ik ga echt niet meer de hond uitlaten, sporten of ergens naartoe zonder, haha!
    Maar waterdicht… kan… zelfstandig hoeft niet. Dan zit je in een vliegtuig ineens He Siri te roepen voor je geluid ofzo… (Zal wel kort door de bocht zijn!)

    Ik vind trouwens dat ze nu al geweldig functioneren… zelfstandig of niet!

  9. Als ze zelfstandig werken geven ze teveel straling af op je hersenen. Nu adviseert Apple (verplicht) al om ongeveer 1 cm afstand te houden tussen een draadloos apparaat en je hersenen. Echter is het nu nog niet zo’n probleem omdat het zendvermogen van de Airpods laag is, maar als er bijv. 4G in je oor zit voor enkele uren, dat is serieus niet gezond.

  10. Origineel geplaatst door Geo
    Helaas heb ik er niets aan.

    Ik moet er echt een stuk tape over heen plakken, willen ze niet constant uit m’n oren vallen.

    Er zijn oplossingen als EarSkinz op de markt die zorgen dat ze niet uit je oor vallen.

  11. Enorm tevreden met mijn AirPods, die ik al vanaf het begin heb, december 2016. Ze bevallen uitstekend. Zitten goed in mijn oren, prima geluid (beter nog dan EarPods) en vooral de batterijen gaan lang mee. Zowel in de AirPods zelf als in de Oplaadcase. Ik vind het een perfect product van Apple. Alleen het volume zou handiger geregeld moeten worden, bijvoorbeeld met een slide beweging op één van de AirPods. Verder lijkt het me leuk om ze in verschillende kleuren uit te brengen. Ook zwart en space-grey én een paar mooie felle kleuren: geel, rood en blauw. Zelf zie ik niet zo het nut van ‘zelfstandige AirPods’, omdat ik áltijd zowel iPhone als Apple Watch bij me heb.

  12. Ik vraag mij bij “zelfstandige” pods wel af hoe schadelijk dat zal zijn voor je hersenen i.v.m. eventuele stralingen.

  13. Origineel geplaatst door Geo
    Helaas heb ik er niets aan.

    Ik moet er echt een stuk tape over heen plakken, willen ze niet constant uit m’n oren vallen.

    😆 ik ook… dus dat gaat hem niet worden

  14. Origineel geplaatst door Geo
    Helaas heb ik er niets aan.
    Ik moet er echt een stuk tape over heen plakken, willen ze niet constant uit m’n oren vallen.

    Origineel geplaatst door RutgerO
    😆 ik ook… dus dat gaat hem niet worden

    Leuk die earskinz maar dan kunnen ze niet meer in de case. Ik zou dan ook graag zien dat ze hiervoor een oplossing vinden of een variant uitbrengen die meer in je oor gaat/klemt.
    Verder een superproduct!! Helaas dus retour ivm uitvallen.

  15. Zelfstandig hoeft voor mij niet. Via Watch of iPhone die je overall gezien altijd bij je draagt, wel zou het fijn zijn makkelijker van nummers te kunnen switchen en geluid harder of zachter te zetten d.m.v. slide over de oortjes heen.

    Dan ben ik zeer tevreden. 😃

  16. Ik zie helemaal niets in zelfstandig werkende AirPods. Technisch zal het in de toekomst vast mogelijk zijn maar ik zie er geen voordeel in.
    Liever water resistent en een in-ear model zodat ze ook in mijn oren blijven hangen.
    Heb nu de BT in-ear van Beats waar ik erg tevreden mee ben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.