AirPods waterproof

AirPods kopen: hier vind je voorraad en de beste prijzen

Wil je AirPods kopen, dan vind je in dit overzicht de winkels, prijzen en acties. Welke winkel hanteert de laagste prijs voor AirPods en waar vind je de meeste voorraad?

- Prijs vanaf €179,-

Wil je AirPods kopen? Dan vind je op deze pagina alle informatie over de prijzen, levertijden en waar je verder rekening mee moet houden. Hoe kun je het snelst AirPods kopen, zijn er AirPods aanbiedingen? En waar kun je dan het beste terecht? We geven er antwoord op in dit artikel.

AirPods prijzen en koopjes

De AirPods zijn voor €179 verkrijgbaar via de Apple Store. Dit is ook de adviesprijs die je bij de APR’s en sommige winkelketens betaalt. Maar gelukkig zijn er ondertussen genoeg koopjes te vinden bij winkels die bovendien snel leveren.

AirPods kopen: waar kun je terecht?

Bij deze winkelketens kun je terecht:

Apple Watch met AirPods: muziek luisteren

AirPods kopen: kleuren en modellen

Er is momenteel slechts één variant van de AirPods verkrijgbaar, in hoogglans wit. Eventueel kun je je AirPods in een andere kleur laten spuiten door aanbieders als BlackPods. De kleur zwart is daarbij het meest populair.

Losse AirPod kopen

De AirPods bestaan uit twee oortjes en een oplaaddoosje. Ben je een van de oortjes kwijt, dan hoef je gelukkig geen nieuwe AirPods te kopen. In plaats daarvan biedt Apple ook losse oortjes aan. Ze kosten €79 per stuk. Dit geldt ook voor de situatie waarbij je de oplaadcase bent kwijtgeraakt. Gaat één van de AirPods kapot of doet de batterij het niet goed meer, dan kun je dit voor €55 laten vervangen.

AirPods kopen of niet?

De AirPods zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Apple, die je makkelijk kunt verbinden met je iPhone, iPad en andere Apple-producten. De werking van deze draadloze AirPods is anders dan de bekabelde EarPods die Apple normaal bij de toestellen levert. Zodra je de AirPods uit de oplaadcase haalt, schakelen ze aan en maken ze verbinding met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV. Doe je ze in, dan heb je direct geluid. Doe je ze uit, dan pauzeert het geluid weer. Je kunt de AirPods 5 uur gebruiken zonder tussentijds opladen en met de bijgeleverde oplaadcase kun je zelfs 24 uur luisteren. Ook kun je gemakkelijk met één oor luisteren.

Wil je weten of de AirPods iets voor jou zijn? Lees dan onze uitgebreide AirPods review voor gebruikservaringen en onze mening.

AirPods alternatieven

Er zijn tegenwoordig diverse draadloze oordopjes verkrijgbaar, dus er is keuze genoeg. Daarbij heb je keuze uit drie opties:

  • Volledig draadloze oordopjes, zoals de Jabra Elite Sport (€250)
  • Draadloze oordopjes met nekband, zoals de Jaybird X3 (€130)
  • Andere oordopjes met W1-chip, zoals de BeatsX met nekband (€150)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!