Reacties voor: Je kunt pas vanaf oktober muziek streamen naar je Apple Watch Series 3

Muziek streamen op de Apple Watch Series 3 met 4G is op z'n vroegst vanaf oktober mogelijk. Toch heeft Apple nu al een reclamefilmpje over muziek streamen uitgebracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Ik zie graag dat Spotty of Snowy, zoals dat nu heet volgens mij, een keer beschikbaar komt voor de Apple watch!

  3. Origineel geplaatst door Richard
    Lekker boeiuh, mijn Apple watch 1 doet het nog prima. Het blijft een niche product als je het mij vraagt.

    Mee eens, de mijne funktioneert prima. Ook een Watch van het eerste uur (serie 1).

  4. Weken lang wachten, verschrikkelijk.

  5. Ik wacht wel op de Apple watch series 4 met facetime camera 😀
    Elk jaar krijgen we een extra functie erbij.

  6. Als de 4g variant in Nederland beschikbaar komt en bruikbaar in m’n abonnement is ie voor mij

  7. Nice, heb de mijne met 4G al besteld in de UK, nu wachten tot de NL providers het ondersteunen en anders maar niet. Past ook wel genoeg muziek op voor tijdens het sporten. Trouwens gebruiker van het eerste uur, na versie 1, nu 2 en wordt 3. Kan niet meer zonder, zo’n fijn apparaat. 😍

  8. Spotify is twee keer zo groot als Apple Music.
    En iCulture noemt dat: ‘net iets populairder’. Merkwaardige vergelijking…

  9. Weet iemand of dit streamen via apple music alleen op de series 3 werkt? Of is het onderdeel van watchOS 4 en ook bruikbaar op de series 1 en 2?

  10. Hier een series 2 bezitter.. heb toch mijn TAG weer om en gebruik de Apple Watch alleen voor het sporten… 1-malige aanschaf dus.
    Leuk voor het sporten meer ook niet.

  11. Vanaf oktober, maar NIET in Nederland, ja..!

    Als je nu een Apple Watch mét 4G koopt in het buitenland en je gebruikt hem zonder 4G – omdat het nog niet beschikbaar is, kan je hem dan wel alsnog geschikt maken – als er hier wel providers komen die het doen. Dus: kan die e-sim er dan alsnog worden opgezet? Is daar al duidelijkheid over?

  12. @Macaanzee: Nee, daar is (nog) geen duidelijkheid over. Sommige sites zeggen dat ‘t nooit beschikbaar wordt, anderen weer van wel. De in de EU-aangeboden 4G Apple Watches werken op de LTE-banden die in de EU worden gebruikt. De in o.a. de VS en China aangeboden 4G-AW niet. Anderen zeggen dat b.v. een Duitse 4G-AW absoluut nooit in NL zal werken. Kan me niet voorstellen dat Apple voor ieder land een aparte AW in de markt zet. Het is gewoon een software dingetje die door de providers open dan wel aangezet moet worden in combinatie met je SIM in je iPhone. Niet meer en niet minder. Ik waag de gok en zie wel.

  13. Origineel geplaatst door UtregCity
    @Macaanzee: Nee, daar is (nog) geen duidelijkheid over. Sommige sites zeggen dat ’t nooit beschikbaar wordt, anderen weer van wel. De in de EU-aangeboden 4G Apple Watches werken op de LTE-banden die in de EU worden gebruikt. De in o.a. de VS en China aangeboden 4G-AW niet. Anderen zeggen dat b.v. een Duitse 4G-AW absoluut nooit in NL zal werken. Kan me niet voorstellen dat Apple voor ieder land een aparte AW in de markt zet. Het is gewoon een software dingetje die door de providers open dan wel aangezet moet worden in combinatie met je SIM in je iPhone. Niet meer en niet minder. Ik waag de gok en zie wel.

    Kan je ook melden waar je hem hebt gekocht?

  14. Dus je koopt een watch waarvan een aantal van de meest spraakmakende nieuwe toevoegingen niet beschikbaar is voorlopig…?

    Zelf heb ik een watch 1, ben er ontzettend blij mee, top ding! Wat ik hoor vind ik de 3 sowieso niet voldoende bijzonder om te upgraden…

  15. @UtregCity: @Macaanzee: Uhhhh dit al gelezen. Werkt alleen in land van aankoop.

  16. @Demi: Ik ook heb hem dan wel dagelijks om, maar meer om te zien wat in loop op een dag enzo.
    Verder dan inderdaad nog met sporten erbij, maar verder niet voor berichten of iets.
    Hij staat meeste van de tijd ook in vliegtuigmodus.

    Ik hoef ook geen watch als verlengstuk van mijn telefoon, juist tijdens het sporten is het juist lekker offline te zijn en niet gestoord te worden door belletjes of berichtjes.

  17. @Ruud: Gewoon via Apple.com/uk (in de UK) en laten bezorgen bij Borderlinx. Vaker gedaan (b.v. voor iPhone) en werkt prima.

  18. @Len: Toch wel, lees de laatste update(s) hier maar op de site.

  19. onbegrijpelijk…

    Ik gebruik muziek het meest. Heb 20 Gb aan muziek in mijn iphone. Kon dit mooi via bluetooth in de auto beluisteren en via mijn iwatch kiezen welk nummer ik wilde afspelen.

    Dit alles is niet meer mogelijk….
    Waarom geen keuze meer of je via iphone of iwatch wil afspelen……
    Ik begrijp dit echt niet….
    Ben echt heel erg teleurgesteld en hoop dat in een update dit weer hersteld
    wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.