Apple Watch Series 8 bandje passen

‘Dit zijn de Apple Watch-kleuren van 2023’

De Apple Watch-modellen houden in 2023 waarschijnlijk hetzelfde design. Maar er komen wel nieuwe kleuren bij. Een geruchtenlekker heeft nu een voorspelling gedaan over de verwachte kleuren.

In september onthult Apple de nieuwste Apple Watch Series 9, gelijktijdig met de Apple Watch Ultra 2. Wat kleuren betreft kunnen we ons alvast verheugen op iets nieuws. Twitteraar ShrimpApplePro (ook bekend als @VNchocoTaco) kijkt alvast vooruit welke kleuren we kunnen verwachten. Hij beweert details te hebben over de kleuren en andere details. Daarnaast waren er al eerder geruchten over een nieuwe kleur voor de Apple Watch Ultra, die in 2023 een opvolger krijgt.


Bij de Apple Watch Series 8 kleuren bleek ShrimpApplePro alles correct te hebben voorspeld. Hij kwam vorig jaar ongeveer omstreeks dezelfde tijd met een voorspelling over de kleuren en heeft ook nu weer een vooruitblik. Volgens deze Twitteraar krijgen we de kleur roze erbij. Verder zal dit model weer in 41mm en 45mm behuizing verkrijgbaar zijn. Qua uiterlijk is er niets veranderd, maar de verpakking zou wel iets compacter zijn geworden.

Dit zijn de verwachte Apple Watch Series 9-kleuren voor aluminium:

  • Sterrenlicht
  • Middernacht
  • Rood
  • Zilver
  • Roze (nieuw!)

De roze kleur zal waarschijnlijk niet felroze zijn, maar eerder neigen naar roségoud. Daar heeft Apple al meerdere producten van uitgebracht en ook bij de Apple Watch Series 6 was er een roségouden versie verkrijgbaar.

Roségoud iPhone 7

Vorig jaar kwam zilver terug als kleurkeuze, dat erg op Sterrenlicht lijkt. Ze kunnen echter prima naast elkaar bestaan, want Apple biedt de Apple Watch SE en de MacBook Air ook in beide kleuren aan. Wil je een echt donkere kleur, dan ben je aangewezen op middernacht. Sommige mensen zouden misschien liever de terugkeer van spacegrijs of zwart hebben gezien. Maar dan ben je helaas aangewezen op de nieuwe kleur van de Ultra.

Voor de Apple Watch in staal kun je weer kiezen uit:

  • Zilver
  • Grafiet
  • Goud

Apple Watch roestvrij staal

Bekijk ook

Apple Watch Series 9: de nieuwste generatie Apple Watch

Apple heeft de Apple Watch Series 9 aangekondigd tijdens het grote september 2023-event. Wat is er allemaal nieuw in de Apple Watch Series 9, wat wordt de prijs en wanneer ligt hij in de winkels? Op deze pagina lees je alles over Apple's gloednieuwe Apple Watch.

Apple Watch Ultra 2 kleuren

Over de tweede generatie Apple Watch Ultra heeft ShrimpApplePro het volgende te vertellen: we kunnen rekenen op hetzelfde design, maar er komt wel een nieuw kleurtje bij. Dit werd eerder al beweerd door Mark Gurman en nu sluit ShrimpApplePro zich erbij aan.

Dit zijn de verwachte kleuren:

  • Licht titanium
  • Zwart titanium (nieuw!)

Apple Watch Ultra 2 donker titanium

Bekijk ook

Gerucht: 'Apple Watch Ultra 2 mogelijk ook in een donkere variant'

Komt de Apple Watch Ultra 2 in een nieuwe kleur? Apple werkte eerder al aan een donkere versie van de Apple Watch Ultra, die in 2023 het licht zou kunnen zien. Er waren eerder al wat geruchten over het design van de Apple Watch Ultra 2.

Apple Watch SE 2022 kleuren: blijft hetzelfde

Er komt dit jaar geen opvolger van de Apple Watch SE 2022 en er worden ook geen nieuwe kleuren verwacht. Dit zou inhouden dat we de volgende kleuren houden:

  • Middernacht
  • Sterrenlicht
  • Zilver

Prijzen 44mm Apple Watch SE 2022/2023 GPS

Wil je weten welke andere verwachtingen er zijn voor de Apple Watch in 2023? Bekijk dan onze vooruitblik!

Bekijk ook

Vooruitblik Apple Watch in 2023: dit kun je van de nieuwe modellen verwachten

Apple brengt in 2023 waarschijnlijk weer nieuwe Apple Watch-modellen uit. In dit artikel blikken we vooruit op de Apple Watch in 2023. Welke vernieuwingen komen eraan?

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra is de 49mm Apple Watch, bedoeld voor actieve sporters. Het model is gemaakt van extra stevig titanium en heeft een aangepast design, dat beter bestand is tegen stoten en breuken. De vernieuwde Digital Crown en zijknop zijn makkelijker te bedienen (ook met handschoenen) en zitten samen verwerkt in een extra breed balkje ter bescherming van de Apple Watch. Aan de andere zijkant is een programmeerbare Actieknop voor de Apple Watch. Het scherm is plat en de behuizing steekt iets boven het display uit om deze te beschermen. De Apple Watch Ultra heeft ook exclusieve wijzerplaten en bandjes. In 2023 bracht Apple de Apple Watch Ultra 2 uit, met een verbeterde chip, helderder display en ondersteuning voor Tik dubbel. Lees ook ons artikel over de Apple Watch kopen voor de prijzen van actuele modellen.

Apple Watch Ultra

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.