Dit is de datum van het grote iPhone 13-event

“California streaming”
Het hoge woord is eruit: Apple heeft zojuist de datum van het september 2021-event aangekondigd. Tijdens dit event presenteert Apple vermoedelijk de iPhone 13-modellen en meer!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Datum iPhone 13-event: dit zijn de uitnodigingen voor het september-event

Apple presenteert nagenoeg ieder jaar in september de nieuwste iPhones. De enige uitzondering was vorig jaar, omdat de productie vanwege het coronavirus wat vertraging op liep. Maar dat is dit jaar gelukkig niet het geval. Na weken van speculatie is de datum van het iPhone 13-event nu eindelijk officieel. Op dinsdag 14 september 2021 om 19:00 Nederlandse tijd trapt Apple af met het grote september-event waar de langverwachte iPhone 13, Apple Watch Series 7 en misschien wel veel meer aangekondigd worden.


Net als de afgelopen events gaat het om een virtueel event, dat van tevoren opgenomen is. Ondanks dat de wereld stapje voor stapje teruggaat naar het oude normaal, wordt de presentatie niet in een grote zaal met journalisten en andere media gehouden. We krijgen dus een video voorgeschoteld met Tim Cook, Craig Federighi en collega’s, die de nieuwste producten en aankondigingen aan ons laten zien. Het event is op dinsdag 14 september 2021 live te zien en iCulture doet uiteraard verslag.

Hieronder zie je de uitnodiging voor Apple’s september-event. Zoals altijd zegt Apple daarin niet wát er precies aangekondigd wordt, al zullen fans er ongetwijfeld weer diverse hints in spotten.

Net als altijd kun je de uitnodiging zelf in augmented reality bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is Apple’s event-pagina op de website te openen op je iPhone of iPad en op de uitnodiging van het nieuwe event tikken. Je bekijkt het Apple-logo als een soort portaal met het landschap van Californië, met daarin de datum van het event.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

https://twitter.com/gregjoz/status/1435272731746979840?s=21

iPhone 13-event verwachtingen in het kort
Dit zijn de verwachtingen voor het aankomende iPhone 13-event in het kort:

Lees meer in ons artikel met verwachtingen voor het iPhone 13-event.

Bekijk ook

iPhone 13-event: dit verwachten we van Apple's september-event

Vandaag is het zover: de verwachte iPhone 13-aankondigingen! In dit artikel blikken we vooruit op Apple's september-event. Wat gaat Apple tijdens dit iPhone 13-event nog meer aankondigen?

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone 13 en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Voor meer informatie lees je ons iPhone 13 overzicht en naar de verschillende paginas met details over de iPhone 13:

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 07 september: Artikel bijgewerkt na aankondiging van het event.

Actuele iPhone 13 deals

iPhone 13 Pro Max

Lees alles over de iPhone 13 Pro Max, het grootste toestel van 2021. De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch display en een roestvrij stalen behuizing. De vernieuwingen zaten in de camera (met onder andere een macromodus), de kleinere notch en het ProMotion-scherm. De iPhone 13 Pro Max is alleen nog refurbished verkrijgbaar en niet meer als los toestel of in combinatie met een abonnement. De iPhone 13 Pro Max is in 2022 opgevolgd door de iPhone 14 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.