Dit is de datum van het grote iPhone 13-event

“California streaming”

Het hoge woord is eruit: Apple heeft zojuist de datum van het september 2021-event aangekondigd. Tijdens dit event presenteert Apple vermoedelijk de iPhone 13-modellen en meer!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Datum iPhone 13-event: dit zijn de uitnodigingen voor het september-event

Apple presenteert nagenoeg ieder jaar in september de nieuwste iPhones. De enige uitzondering was vorig jaar, omdat de productie vanwege het coronavirus wat vertraging op liep. Maar dat is dit jaar gelukkig niet het geval. Na weken van speculatie is de datum van het iPhone 13-event nu eindelijk officieel. Op dinsdag 14 september 2021 om 19:00 Nederlandse tijd trapt Apple af met het grote september-event waar de langverwachte iPhone 13, Apple Watch Series 7 en misschien wel veel meer aangekondigd worden.


Net als de afgelopen events gaat het om een virtueel event, dat van tevoren opgenomen is. Ondanks dat de wereld stapje voor stapje teruggaat naar het oude normaal, wordt de presentatie niet in een grote zaal met journalisten en andere media gehouden. We krijgen dus een video voorgeschoteld met Tim Cook, Craig Federighi en collega’s, die de nieuwste producten en aankondigingen aan ons laten zien. Het event is op dinsdag 14 september 2021 live te zien en iCulture doet uiteraard verslag.

Hieronder zie je de uitnodiging voor Apple’s september-event. Zoals altijd zegt Apple daarin niet wát er precies aangekondigd wordt, al zullen fans er ongetwijfeld weer diverse hints in spotten.

Net als altijd kun je de uitnodiging zelf in augmented reality bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is Apple’s event-pagina op de website te openen op je iPhone of iPad en op de uitnodiging van het nieuwe event tikken. Je bekijkt het Apple-logo als een soort portaal met het landschap van Californië, met daarin de datum van het event.

iPhone 13-event verwachtingen in het kort
Dit zijn de verwachtingen voor het aankomende iPhone 13-event in het kort:

Lees meer in ons artikel met verwachtingen voor het iPhone 13-event.

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone 13 en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Voor meer informatie en de nieuwste iPhone 13 geruchten verwijzen we je door naar ons iPhone 13 overzicht en naar de verschillende pagina's met details over de iPhone 13:

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 07 september: Artikel bijgewerkt na aankondiging van het event.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 13 deals

13 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.