Archief voor 'apple event'

Dit zijn de Apple-events die we in 2024 verwachten

Het lijkt erop dat 2024 een druk jaar wordt als het gaat om Apple-events. In dit artikel vind je een overzicht van alle Apple-events die we in 2024 verwachten. En de eerst zou zomaar al snel kunnen komen!

Apple iMac M3 kleuren overzicht in waaiervorm

Praat mee over Apple's aankondigingen van oktober 2023

Apple heeft in oktober meer nieuwe producten gepland dan we aanvankelijk hadden gedacht. Na de Apple Pencil met usb-c volgen vernieuwde iMacs en MacBook Pro's. In dit artikel kun je daarover discussiƫren: is het wat je had verwacht, of had je liever meer gezien? Praat mee over Apple's aankondiging(en) in oktober 2023!

Apple Mac-event 2023 ingezoomd

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het Scary Fast Mac-event

Apple's Mac-event van oktober 2023 is achter de rug. Tijdens het Scary Fast-event heeft Apple nieuwe Macs aangekondigd: nieuwe MacBook Pro's Ć©n een nieuwe iMac, voorzien van de nieuwste generatie Apple Silicon-chips. Lees hier in de samenvatting van Apple's oktober 2023-event de belangrijkste details van de nieuwe producten. Of bekijk de presentatie terug met de video van het Scary Fast-event.

MacBook Air 2022 in middernacht, zwevend.

Deze producten verwachten we (nog) niet op het Apple oktober-event 2023

Op 31 oktober is niet alleen de datum van Halloween, maar ook de dag dat het volgende Apple-event plaatsvindt. We hebben al een goed idee welke producten Apple uit de doeken zal doen, maar we vertellen je ook welke producten er naar verwachting niet gepresenteerd worden tijdens het Apple-event van oktober.

Apple Event Scary fast

Aangekondigd: online Scary Fast Apple-event op 31 oktober 2023

Apple gaat in 2023 nog Ć©Ć©n evenement organiseren en wel in de nacht van 30 op 31 oktober. Het gaat hier om een online event, waarvan de aankondiging nu is verstuurd. De belangrijkste vraag is: wat gaat Apple aankondigen? Wij hebben wel een idee.