Archief voor 'iPhone 13 mini'

iPhone 13 Pro en iPhone 13 aan de achterkant in Sierra Blue en Sterrenlicht.

Zo herken je een iPhone 13 (Pro): het design is net iets anders

Alles over het nieuwe design van de iPhone 13’s

· De iPhone 13-serie ziet er bijna hetzelfde uit als de voorgangers. Maar toch is er aan het design wel iets veranderd, waardoor hoesjes niet meer passen. In hoeverre verschilt het ontwerp van vorige iPhones en hoe herken je meteen dat je met een iPhone 13 (Pro) te maken hebt?

iDevices
iPhone 13 scherm

Ga jij de iPhone 13 bestellen? En zo ja, welke? [poll]

Keuzestress? Er zijn meer modellen dan ooit

· Alle iPhone 13-modellen zijn sinds vrijdag 17 september te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 13 pre-order is nu begonnen voor alle modellen tegelijk, dus als je er snel bij bent hoef je niet lang meer te wachten. We zijn benieuwd of jij de iPhone 13 gaat bestellen en voor welk model je dan gaat kiezen. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!

iDevices
iPhone 13 en iPhone 13 mini

Alles over de iPhone 13 pre-order: zo ben je de eerste!

· De pre-order van de iPhone 13 is gestart op vrijdag 17 september om 14:00 uur. Waar kun je terecht en hoe zorg je dat je vooraan in de rij staat om een iPhone 13 in handen te krijgen? Met onze tips ben je het beste voorbereid! Je kunt kiezen uit de iPhone 13 Pro of een van de andere modellen, dit jaar in heel veel kleuren.

iDevices