iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het september-event kijk jij het meest uit?

Het september-event komt eraan, dus we zijn benieuwd naar welke aankondiging jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 13 of misschien wel de iPhone 13 Pro Max? Of kan jij niet wachten om de AirPods 3 in je oren te stoppen? Laat het ons weten in de poll.

Het Apple-seizoen gaat weer beginnen: met de iPhone 13-serie, Apple Watch Series 7, nieuwe AirPods en meer is er weer heel veel om naar uit te kijken. Maar Apple gaat niet alles aankondigen tijdens het California streaming-event van vandaag, 14 september. De Macs volgen pas op een later moment. In deze poll focussen we ons dan ook alleen op de producten die tijdens het september-event mogelijk voorbij komen.

iCulture peilt: Apple’s september 2021-event

Apple heeft een hele reeks aan producten voor het najaar 2021 op de planning, maar aanstaande dinsdag is het tijd voor onder andere de iPhone en Apple Watch. De iPhone 13-serie bestaat wederom uit vier modellen, met verbeteringen voor de camera, batterij en het scherm. Nog niet toe aan een nieuwe iPhone? Dan is de nieuwe Apple Watch of AirPods misschien iets waar je naar uitkijkt. De Apple Watch Series 7 krijgt een gloednieuw design met groter scherm, terwijl ook de AirPods 3 een vernieuwd ontwerp krijgen. Tot slot kan Apple ook nog nieuwe iPads onthullen, eventueel met de nieuwe iPad mini 2021 als grootste vernieuwing. Maar of die ook tijdens het september-event voorbij komen, is nog niet 100% zeker.

Naast nieuwe producten, gaat Apple ook de releasedatum van iOS 15 en meer aankondigen. De update wordt misschien wel al de volgende dag uitgebracht, al gokken wij op een introductie een week later.

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het iPhone 13-event. Daarin bespreken we de belangrijkste te verwachte aankondigingen tot in detail, met doorverwijzingen naar onze uitgebreide voorspellingen en geruchtenoverzichten.

Bekijk ook

iPhone 13-event: dit verwachten we van Apple's september-event

Vandaag is het zover: de verwachte iPhone 13-aankondigingen! In dit artikel blikken we vooruit op Apple's september-event. Wat gaat Apple tijdens dit iPhone 13-event nog meer aankondigen?

De iPhone 13-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Actuele iPhone 13 deals

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.