Elago AirTag sticker

Deze AirTag-sticker plak je overal op

De meeste AirTag-houders zijn bedoeld om ergens aan te hangen. Zoek je een goedkope oplossing om je AirTag op te plakken, dan kan dat met deze houder van Elago.

Elago maakt allerlei accessoires van siliconenmateriaal. Het meest bekend zijn ze van de AirPods- en Apple Watch-houders, bijvoorbeeld in de vorm van een retro Macintosh. Plak je je AirTag liever ergens op, dan zijn de opties erg beperkt. Elago heeft dan iets voor je: deze Elago AirTag Silicone Pad is bedoeld om binnenin een koffer, onder een skateboard, op je iPad, op de fiets, camera, afstandsbediening, hoofdtelefoon, drone of op andere plekken te plakken. Eigenlijk op alle items die je liever niet kwijtraakt. Twee stuks koop je voor €11,99.


Deze houder heeft een zelfklevende sticker aan de onderkant waarmee je het op allerlei objecten kunt vastplakken. Volgens de fabrikant kun je ‘m ook gewoon loshalen en ergens anders op plakken, zonder dat er lijmresten achter blijven. Een probleem bij deze zelfklevende houder is dat de sticker misschien niet sterk genoeg is. Als je bijvoorbeeld ruig omgaat met je skateboard kan ‘ie op een gegeven moment zomaar loslaten. Maar ook dan is er geen man overboord, want een AirTag is immers bedoeld om snel terug te kunnen vinden.

Elago AirTag-sticker

Je kunt kiezen uit twee kleuren: onopvallend zwart of opvallend rood. De achterkant is voorzien van een herbruikbaar plakmateriaal dat zich aan vrijwel elk plat oppervlak hecht. Omdat het van siliconen is gemaakt raakt je AirTag ook niet beschadigd. Zoek je een soortgelijke houder die je wel aan je sleutelbos kunt hangen, kijk dan eens naar de hanger van Belkin (€13,99 bij Apple) of haal een merkloos model bij de koopjesshop.

De Elago-sticker is andere verkrijgbaar bij Amazon (2 stuks voor €11,99) en rechtstreeks bij de Elago-shop ($12,99). In het laatste geval moet je rekening houden met verzend- en invoerkosten.

Bekijk ook ons overzicht van AirTag-houders en accessoires voor meer inspiratie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirTag

De AirTag is de Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van zoekgeraakte voorwerpen. De AirTag is in april 2021 aangekondigd. Het is een klein rond accessoire dat je bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangt. De AirTag werkt samen met de Zoek mijn-app en werkt met het grote netwerk van iPhones en iPads om je voorwerpen terug te vinden, zelfs als je zelf buiten bereik bent. Dankzij Ultra-Wideband kun je tot op de centimeter nauwkeurig voorwerpen terugvinden, maar je kunt ook een geluidje afspelen. Er zijn ook diverse accessoires voor de AirTag beschikbaar.

AirTag
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.