Tim Cook tijdens september-event 2021

Terugkijken: dit waren de Apple-events van 2021 [poll]

Welk event was jouw favoriet?
Welke events heeft Apple in 2021 gehouden? Komen er nog meer aankondigingen aan? In dit artikel vind je een overzicht van alle Apple-events van 2021 en kun je laten weten welke jouw favoriet was.

Een Apple-event is altijd iets om naar uit te kijken, omdat het gegarandeerd nieuwe producten of software oplevert. Tijdens zo’n Apple-event onthult Apple de plannen voor de komende maanden, met bijvoorbeeld de nieuwste iPhone of Mac. Productaankondigingen, onthullingen van nieuwe functies en meer: ze komen allemaal voorbij. In 2021 heeft Apple ons getrakteerd op vier events, waar van alles aangekondigd is. Voor de rest van het jaar verwachten we geen nieuwe events, al zal Apple waarschijnlijk wel nog iets aankondigen.

Apple-events in 2021: wat was jouw favoriet?

Apple heeft dit jaar vier events gehouden: eentje in april, de traditionele WWDC in juni, de eveneens traditionele iPhone-aankondiging in september én het muziek en Mac-event in oktober. Mocht je op een druilerige dag niets te doen hebben, dan is het altijd leuk om de events nog eens terug te kijken.

Ook zijn we benieuwd welk event jouw hoogtepunt van het jaar was. Stem daarvoor in onze poll.

April-event: flinke lading aankondigingen

Datum: 20 april 2021
Het april 2021-event van Apple gaat de boeken in als een heel divers evenement. Er was eigenlijk voor ieder wel wat wils: nieuwe iPads, iMac, een nieuwe iPhone-kleur, Apple TV en zelfs een compleet nieuw accessoire. Na jarenlange geruchten werd eindelijk de AirTag aangekondigd, hoewel wij vooral aan de nieuw ontworpen iMac moeten denken. Lees onze Apple-event april 2021 samenvatting om alles op een rijtje te hebben.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Aangekondigd:

Lees ook onze complete samenvatting van Apple’s april 2021-event.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van Apple's Spring Loaded-event in april 2021

Apple's eerste event van 2021, en daarmee ook de eerste productaankondigingen van het jaar, zit erop! Lees in deze round-up de complete samenvatting met alles wat Apple aangekondigd heeft, zoals de nieuwe iPad Pro, nieuwe iMac en nog veel meer!

WWDC 2021: vol met nieuwe software

Datum: 7 juni 2021
Tijdens de WWDC 2021 kondigde Apple alle nieuwe versies van haar besturingssystemen aan, zoals iOS 15 en macOS Monterey. De vernieuwingen zijn dit jaar wat minder groot dan voorgaande jaren, maar desalniettemin zit er weer veel leuks tussen. De afgelopen tijd hebben we al alle nieuwe functies van iOS 15 en meer besproken, maar hieronder kan je de presentatie nog eens terugkijken. Of lees WWDC 2021 samenvatting!

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Aangekondigd:

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van alle WWDC 2021-aankondigingen!

Heb jij ook al zin in de WWDC 2021? Vandaag is het zover! In deze special lees je alles wat je moet weten, lees je vandaag de liveblog van de WWDC 2021 keynote én lees je achteraf in alle gemak de samenvatting van de WWDC 2021!

September: het jaarlijkse iPhone-event

Datum: 14 september 2021
Met uitzondering met een uitstapje naar oktober in 2020 heeft Apple ieder jaar in september een iPhone-event gehouden. Dat gebeurt al sinds 2012. Dit is het event waar de meeste Apple-fans naar uitkijken, omdat de nieuwe iPhone daar gepresenteerd wordt. Ook nu was dat het geval, maar we kregen veel meer! Naast de iPhones werd ook flink wat tijd ingeruimd voor Fitness+ en de nieuwe shows op Apple TV+. Maar we keken ook uit naar de nieuwe Apple Watch Series 7 en de vernieuwde iPads. Lees onze samenvatting van het iPhone-event 2021 voor alle info.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Aangekondigd:

En daarnaast de:

Bekijk ook

Roundup: samenvatting met alle aankondigingen van Apple's iPhone-event van 2021

Apple's jaarlijkse september-event zit erop! Het grote iPhone-event van 2021 bracht voor ieder wat wils, al bleken niet alle voorspellingen juist. In deze special lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone 13-event van september 2021.

Oktober: muziek en Mac

Datum: 18 oktober 2021
Het gebeurt niet elk jaar dat Apple in oktober een event houdt, maar als het zover is is daar altijd een goede reden voor. Zo ook dit jaar, want met de MacBook Pro 2021 en de M1 Pro en M1 Max-chip tijdens het Unleashed-event van oktober 2021 maakte Apple veel indruk. Ook de AirPods 3 was een wens van velen. Het was een vrij kort event, maar de aankondigingen die er gedaan werden maakte veel indruk.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Aangekondigd:

Bekijk ook

Roundup: samenvatting met alle aankondigingen van Apple's oktober-event van 2021

Apple's oktober 2021-event is achter de rug! In deze samenvatting van het oktober Mac-event van 2021 lees je wat er zoal aangekondigd is, bekijk je de video en lees je wat Apple nog níet onthuld is.

Komt er nog meer in 2021?

Voor de rest van het jaar verwachten we niet dat Apple nog een groots event gaat houden. Alle Apple-producten van dit jaar zijn inmiddels al uitgebracht of aangekondigd en de eerstvolgende nieuwe producten (zoals de nieuwe MacBook Air en Mac mini) verwachten we pas in 2022. Toch kan Apple nog wel wat aankondigingen doen, al zal dat niet meteen voor iedereen even spannend zijn. Apple gaat in december in ieder geval nog bekendmaken wat de beste apps van 2021 in de App Store waren en er komen nog een aantal software-updates uit. En Apple kan altijd op ieder moment een persbericht de deur uit doen, dus hou iCulture in de gaten voor het laatste nieuws. Maar een groots event zoals de vier hierboven, hoef je voor dit jaar niet meer te verwachten.

Het eerstvolgende mogelijk event is waarschijnlijk in het voorjaar van 2022. Op een later moment zullen we daar nog uitgebreid op vooruit blikken.

Lees ook ons artikel met de nieuwe Apple-producten van 2021, waarin we doornemen wat er allemaal aangekondigd is en wat er stiekem nog aan komt.

Bekijk ook

Overzicht: Deze Apple-producten heeft Apple in 2021 uitgebracht

Na vier events met diverse aankondigingen, is Apple's line-up van 2021 al helemaal compleet. In dit overzicht zetten we op een rij wat Apple allemaal in 2021 uitgebracht heeft.

De iPhone 13-serie is verkrijgbaar bij deze winkels en providers:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.