Black Friday

Black Friday 2019 voor Apple-fans: hier vind je de beste koopjes!

De beste deals voor de maandag

Het is bijna Black Friday 2019 en dat betekent: profiteren van de beste koopjes en aanbiedingen, geselecteerd door de redactie van iCulture. Alleen koopjes die voor Apple-fans leuk zijn.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Wat is Black Friday?

Tijdens het Black Friday weekend gaan diverse winkels helemaal los met hoge kortingen. Sommige winkels geven korting op bijna alle producten uit het assortiment. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, tablet, hoofdtelefoon of ander tech-product, dan is dit het moment om op de koopjes te gaan letten. Veel winkels bieden tegen elkaar op met de beste kortingen en dat is een mooie kans om ervan te profiteren. Eigenlijk vindt Black Friday alleen op vrijdag plaats, maar het gebeurt steeds vaker dat het nog het hele weekend doorloopt. In de hele periode vind je zowel online als offine koopjes.

Wanneer is Apple Black Friday 2019?

Black Friday vindt altijd aan het eind van november plaats. Dit jaar valt het koopjesfeest op vrijdag 29 november plaats, dus vlak voor Sinterklaas en Kerst. Dat geeft je dus mooi de gelegenheid om nog even snel wat leuke kortingen te scoren. Black Friday loopt meestal het hele weekend en gaat over in Cyber Monday.

Dit uit de Verenigde Staten overgewaaide fenomeen krijgt ook in Nederland steeds meer aandacht. Zo kun je vroegtijdig alvast wat Sinterklaas- en kerstcadeau’s scoren voor je partner, kinderen of andere naasten. De genoemde oorspronkelijke prijzen zijn vaak de adviesprijzen van de fabrikant, dus controleer bij altijd wel even hoe goed de aanbieding is.

Apple producten met Black Friday korting

Op deze pagina maken we een handig overzicht van alle afgeprijsde Apple-producten tijdens Black Friday en Cyber Monday. Ben je dus op zoek naar een scherp geprijsde MacBook, iPhone of iPad, dan houd je best deze pagina in de gaten.

Amac – 5% korting op Macs en iPads

Voorgaande jaren gaf Amac 5% korting op Macs en iPads. De korting gold op alle modellen, ook de nieuwste zodat je een paar tientjes tot enkele honderden euro’s bespaart. Of Amac dit jaar ook weer meedoet is niet helemaal zeker, maar we gaan er vanuit dat het zo is.

Coolblue: korting op tech en huishoudelijk

Coolblue doet ook elk jaar mee aan Black Friday. In afwachting van het officiële moment zijn al wel enkele producten afgeprijsd, zoals bijvoorbeeld:

Apple Store Black Friday-kortingen 2019

Apple heeft meestal ook een eigen Shopping Event. Voorgaande jaren was het zo dat je vanaf vrijdag tot en met maandag (Black Friday tot en met Cyber Monday) kon profiteren van het Shopping Event in de (online) Apple Store.

Het houdt meestal in dat je een Apple Store Gift Card krijgt bij de aankoop van in aanmerking komende producten. Dit zijn de cadeaukaarten die je respectievelijk in Nederland en België kunt inwisselen.

Dit is de actie van vorig jaar:

  • iPhones: cadeaukaart van €50
  • iPads: cadeaukaart van €50 of €100
  • MacBooks: cadeaukaart van €200
  • Apple Watch-modellen: cadeaukaart van €50
  • Apple TV: cadeaukaart van €25
  • Beats-hoofdtelefoons: cadeaukaart van €50

De cadeaukaart is alleen in te leveren bij een volgende bestelling in de online of fysieke Apple Store. Zodra de actie bekend is, laten we het uiteraard weten!

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2019, 16:58