iStudiez Pro compleet vernieuwd voor iOS 7

iStudiez Pro heeft een update voor iOS 7 gekregen. De school- en studie-app is totaal opnieuw ontworpen en geprogrammeerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

istudiez-pro-iphone-liggendDe veelgeprezen huiswerk- en schoolapp iStudiez Pro heeft vannacht een update gekregen, waarbij elke pixel en elke regel code onder handen is genomen. Maar voordat je de update installeert, is het belangrijk om een volledige back-up te maken. Je loopt anders het risico dat je data kwijtraakt. Verder wordt iOS 5 in deze nieuwe versie van iStudiez Pro niet meer ondersteunt. En mocht je met iStudiez Pro op de Mac willen synchroniseren, dat verdient het aanbeveling om even te checken of je versie 1.2 van de desktopsoftware (en minimaal OS X 10.7) hebt; anders werkt het niet. Een mooie bijkomstigheid is dat iStudiez Pro voor iOS momenteel met 60% korting te downloaden is vanwege Black Friday.

iStudiez Pro is de bekendste app waarmee je als student of scholier je cijferlijsten, rooster, huiswerk en andere studiegegevens kunt vastleggen. Je kunt erin vastleggen wanneer studieopdrachten ingeleverd moeten worden en welke opdrachten er nog lopen. De app is afgestemd op het drukke leven van scholieren en studenten, met een makkelijk overzicht met kleurcodes, zodat je in één oogopslag ziet wat er te doen is. Er is een interactieve kalender met week- en maandweergave. Elk vak heeft een eigen kleur en je kunt de app in landscape-weergave gebruiken voor extra overzicht.

Dit is de grootste update van de app sinds iStudiez Pro verscheen. Vooral op de iPad zul je zien dat de app een compleet andere structuur heeft gekregen. De cloudsynchronisatie is sneller en betrouwbaarder geworden en er zit nu een automatisch aanvullen-functie in voor lokalen en gebouwen. Backups kun je via AirDrop versturen.

Downloaden: iStudiez Pro (tijdelijk €0,89, universeel, iOS 6.1+)

istudiez-pro-ipad

istudiez-pro-apparaten-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2013, 22:22
Categorie Onderwijs
Onderwerpen istudiez, onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.