Sonos Ace hoofdtelefoon

Reacties voor: Sonos Ace uitgelekt door Nederlandse website: hoofdtelefoon van Sonos komt snel

Het is alweer een tijdje geleden dat de eerste geruchten over een draadloze Sonos hoofdtelefoon opdoken. Uit gelekte info blijkt hoe de Sonos Ace eruit komt te zien.

Reacties: 4 reacties

  1. Kijk Apple, zo ziet een nette case voor de Airpods Max eruit!

    De Sonos Ace ziet er netjes uit. Ik ben benieuwd of ze ook iets met spatial audio hebben gedaan. Ik vind dat een fantastische feature, in combinatie met iPad of Apple TV. Een stuk beter dan stereo geluid uit een hoofdtelefoon, als je een film wil kijken met surround geluid, zonder anderen te storen.

    Reageer op Strebor

  2. Per ongeluk op de website gezet? Dat heet marketing, zodat nieuws sites daar op inspelen. Ik wacht wel op een product test. Het zal wel een product worden dat alleen in het evo systeem past van Sonos. Ik ben benieuwd hoe de verbinding zal zijn met een ‘ouderwetse’ versterker.

    Reageer op Jasper

    • Het is per ongeluk gebeurd,dat verzeker ik je. reden, mijn zoon was er account managervoor Nederland. Belgie en Frankrijk. Hij wordt het dealerschap ontnomen door Sonos zoals het al een paar keer is gebeurd met anderen door onder de officiele prijs te verkopen

      Reageer op Romeo

  3. Je kan een “pro” of “premium” versie verkopen met “HD sound” door de goedkoopste koptelefoon van de action te voorzien van een sonos stickertje. Ik heb laatst weer een sonos speaker ergens gehoord in een winkel. Echt het klinkt zo beroerd! Mensen willen niet toegeven hoe hard ze opgelicht worden als je een speaker koopt die gewoon slechter klinkt dan fisher price speelgoed speaker of inderdaad het goedkoopste bluetooth speakertje van de action.

    “ Sonos staat erom bekend dat ze kwalitatief goede producten voor een wat hogere prijs aanbieden. ” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hoge prijs en lage kwaliteit zul je bedoelen. Prima dat jullie af en toe een advertorial plaatsen maar wees dan wel zo eerlijk om het te melden.

    Oh en 3 jaar nadat je deze koptelefoon hebt gekocht is het ewaste omdat het niet werkt met de nieuwste app.

    Reageer op Erik-jan

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.