Archief voor 'hoofdtelefoon'

Bose QuietComfort Ultra

Bose QuietComfort Ultra: nieuwe hoofdtelefoon krijgt ruimtelijke audio

Hij is nog niet officieel aangekondigd, maar we weten al wel dat 'ie binnenkort in de winkel ligt: de Bose QuietComfort Ultra. Er zijn nu foto's gelekt en er is ook al iets meer bekend over wat deze hoofdtelefoon uniek maakt ten opzichte van de eerdere modellen: ruimtelijke audio.

Sony WH1000XM5

AirPods Max alternatieven: ben je beter af met Bose of Sony?

De AirPods Max zijn dé luxe hoofdtelefoon die je als Apple-gebruiker moet hebben. Maar gezien de prijs is het misschien niet de beste keuze. De Sony WH-1000XM4 en Bose 700 zijn óók prima hoofdtelefoons die je vaak voor minder dan de helft kan kopen. Welke past bij jou? En wat zijn de verschillen met de AirPods Max?

Beats Studio Pro unboxing

Beats Studio Pro reviews: dit vinden de eerste testers

De nieuwe Beats Studio Pro hoofdtelefoon ligt nu in de winkel, maar enkele reviewers konden alvast testen. Dit vinden ze van Beats' nieuwe flagship hoofdtelefoon! In deze round-up lees je de belangrijkste conclusies.

Bang en Olufsen Beoplay H9i

Draadloze hoofdtelefoons voor je iPhone en iPad

Apple heeft de AirPods Max en diverse hoofdtelefoons van Beats in het assortiment, maar er zijn nog veel meer opties. In deze round-up kijken we naar draadloze koptelefoons die ideaal zijn voor Apple-gebruikers. Handig voor op reis of om thuis op de bank lekker muziek te luisteren of een film te kijken!

iphone koptelefoon werkt niet

Zo los je problemen met je koptelefoon of oortjes op

Doen je oortjes op koptelefoon het niet? Of denkt je iPhone juist dat er een koptelefoon is aangesloten terwijl dat niet zo is? We geven je een overzicht van hoe je problemen met je hoofdtelefoon kunt oplossen.