Archief voor 'sonos'

Sonos Black Friday 2022

Dit zijn de beste Sonos aanbiedingen

Ons overzicht van de scherpste Sonos deals

Sonos-speakers zijn erg gewild, maar ze zijn vaak erg prijzig. Je kunt daarom beter je slag slaan met deze Sonos-deals! Er zijn regelmatig kortingen op de Sonos Beam, Sonos One en de nieuwste Sub.

Sonos Black Friday 2022

'Aanstaande Sonos Optimo 2-speaker krijgen wifi 6'

Ook andere aanstaande Sonos-speakers met wifi 6

· De Amerikaanse en Canadese goedkeuringsinstanties hebben informatie vrijgegeven over nieuwe speakers van Sonos, waaruit blijkt dat ze wifi 6 en misschien zelfs wifi 6E krijgen.

Sonos Sub Mini review: subwoofer in gebruik

Review: Sonos Sub Mini, compacte subwoofer voor je tv

De Sonos Sub Mini is de eerste compacte subwoofer van het bedrijf. Hij is een stuk goedkoper dan de originele Sonos Sub die al sinds 2012 bestaat. Je kunt 'm combineren met een Sonos Beam of Ray soundbar, of het geluid van je Sonos One-opstelling verbeteren. Ben je goed af met dit goedkopere model? Of kun je beter toch even doorsparen voor de grote Sub? Dat lees je in deze Sonos Sub Mini review!

Sonos Mini Sub in woonkamer

Sonos Sub Mini aangekondigd: klein opdondertje voor diepere bas

· Sonos introduceert vandaag de Sub Mini, een kleinere Sub die je kunt combineren met de Sonos Beam, Ray, Arc, One, One SL of Symfonisk-speakers van IKEA. Zo krijg je een diepere bas, ook als je geen ruimte hebt voor een grote subwoofer. De Sonos Sub Mini ligt vanaf 6 oktober in de winkel.

Sonos Sub mini render.

Sonos Sub mini nu al uitgesteld, nog voor de officiële aankondiging

· Sonos heeft het bestaan van een nieuwe speaker laten uitlekken via de eigen app, zo bleek afgelopen najaar. Het gaat om een mini-versie van de Sonos Sub. Inmiddels zijn er ook renders van de Sonos Sub mini verschenen die het design laten zien. Maar de speaker komt later dan gedacht.

Sonos Ray zwart

Review: Sonos Ray, de nieuwe compacte soundbar met AirPlay 2

De Sonos Ray is de eerste betaalbare soundbar van het bedrijf. Hij is een stuk goedkoper dan eerdere modellen als de Beam en Arc. Ben je goed af met dit goedkopere model? Of kun je beter toch even doorsparen voor beter geluid? Dat lees je in deze Sonos Ray review!

Sonos Roam Olive in hand

Sonos Roam nu in 3 nieuwe kleuren

· Sonos Roam is vanaf vandaag verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren. Het gaat om groen, blauw en een oranje-achtige kleur, in aanvulling op de al bestaande kleuren zwart en wit.