Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
Philips Hue Play Lightbar

Philips Hue gaat reserveonderdelen verkopen

Ben je een kabel of adapter van je Philips Hue-product kwijt, dan kun je binnenkort reserveonderdelen kopen. Wat ze kosten is nu bekend.

De vervangende onderdelen zullen vanaf begin oktober in de online shop van Philips Hue te vinden zijn. Het gaat erom dat je je product kunt blijven gebruiken als je een onderdeel bent kwijtgeraakt of als deze kapot is gegaan buiten de garantie. De fabrikant heeft gekeken naar de telefoontjes die bij de servicelijn binnenkomen, om te kijken welke reserveonderdelen het meest gevraagd zijn. Sommige zijn specifiek voor Philips Hue gemaakt en alleen hiervoor te gebruiken, andere zijn wat universeler.

Philips Hue stroomadapters

Je kunt bij Philips Hue terecht voor de volgende stroomadapters, die worden geleverd met Europese en Britse stekkeropzetstukken:

  • 20 Watt Power Adapter (zwart/wit) voor €29,99
  • Hue Go lichtnetadapter (wit) voor €29,99
  • Hue Go tafellamp oplaadbasis (zwart) voor €39,99
  • Hue Play Lightbar Voedingsadapter (zwart/wit) voor €29,99

Het oplaadstation voor de Hue Go kan handig zijn als je deze tafellamp op twee plekken in huis wil gebruiken, zonder steeds de voet te moeten verplaatsen.

Philips Hue adapters en kabels

Philips Hue adapters en kabels

Heb je een Hue Play Lightbar of Lightstrip, dan heeft Philips Hue ook wat extra onderdelen voor je:

  • Hue Play Lightbar beugel + voet voor €9,99
  • Hue Play Lightstrip pc-beugel + plakstrips voor €12,99
  • Hue Play Lightstrip tv-beugel + plakstrips voor €12,99
  • Hue Play Lightstrip verlengkabel van 2,5 meter voor €10,99

Deze beugels en plakstrips komen van pas als je overstapt naar een nieuwe tv of pc en een eerder aangeschafte lightstrip wilt hergebruiken. Tot slot er is ook nog de verlengkabel, voor als je iets meer lengte nodig hebt. Deze kabel was voorheen alleen in een lengte van 5 meter te krijgen (€15,99) maar is er binnenkort ook in een kortere versie. Je kunt ‘m gebruiken in combinatie met meerdere Hue-producten.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.