Philips Hue Dymera buiten op een terras

Philips Hue Dymera: nieuwe wandlamp voor binnen en buiten nu te koop

Philips Hue heeft een nieuwe wandlamp, die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het gaat om de Philips Hue Dymera, die nu voor €219,99 te koop is.

Philips Hue Dymera wandlamp

Zoek je nog een mooie wandlamp voor de hal of tuin, dan is de Philips Hue Dymera een kanshebber. Hij kan miljoenen kleuren omhoog en omlaag stralen, waarbij de lampen individueel regelbaar zijn. De twee lichtbronnen in de Dymera kunnen dus onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld en dat hebben we bij dergelijke wandlampen nog niet vaak gezien.

De Philips Hue Dymera is nu beschikbaar in de online shop van Philips Hue en kost €219,99. Hij is er alleen in het zwart.

Hieronder lees je ons oorspronkelijke artikel van 22 januari 2024.

Dankzij de IP44-rating kan hij ook goed buiten hangen: het eerste cijfer staat voor de stofbestendigheid, het tweede cijfer voor de vochtbestendigheid. Een paar regenspatjes kunnen geen kwaad, maar als je de lamp monteert in een kelder die regelmatig overstroomt, is dat een minder goed idee. Gezien de hoge prijs van €219,99 zul je de Dymera overigens ook het liefst op een opvallende plek monteren.

Philips Hue Dymera installatie
Installatie van de wandlamp: moet lukken.

Philips Hue heeft inmiddels een enorme hoeveelheid wandlampen uitgebracht, zodat er voor elke kamer wel iets passends te vinden is. Deze heeft afmetingen van 9,4 x 23 x 16 centimeter en heeft een maximale helderheid van 1020 lumen als je de kleurtemperatuur op 4000 Kelvin instelt. Bij standaard wit is de helderheid iets lager, namelijk 970 lumen. Naast de 16 miljoen kleurtinten zijn er ook diverse wittinten, variërend van 2000 tot 6500 Kelvin. Hoe het zit met helderheid in lumen bespreken we in een aparte tip.

Op de foto’s krijg je een indruk hoe de Philips Hue Dymera eruit ziet en welke toepassingen de fabrikant zoal voor ogen heeft.

Philips Hue Dymera buiten
Philips Hue Dymera als buitenlamp.

De lamp is al opgedoken in de Hue-shop maar is nog niet te bestellen. Hij zal de komende weken ongetwijfeld ook in de normale webwinkels te krijgen zijn.

Philips Hue Dymera binnen
De Philips Hue Dymera kan ook binnenshuis worden gebruikt.

Meer Philips Hue-lampen vind je in ons overzicht. Of bekijk ons overzicht van slimme verlichting, om te kijken welke andere merken er zijn.

Bekijk ook

Alles over Philips Hue-lampen en -accessoires

Philips Hue is slimme verlichting voor in huis die je met je iPhone of iPad kan bedienen. Wat kun je allemaal met Philips Hue, welke lampen zijn er en waar werkt het mee samen? In deze gids lees je alles wat je wil weten over Philips Hue.

Revisiegeschiedenis:

  • 2024 - 27 februari: Deze wandlamp is nu verkrijgbaar bij de fabrikant.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 2 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.