Apple Watch Series 8 kleuren aluminium

Reacties voor: KPN nu officieel van start met multisim voor 4G Apple Watch Cellular: dit moet je weten

Na wat overduidelijke hints van de afgelopen dagen, is het nu officieel: KPN is gestart met de multisim voor de Apple Watch 4G. iCulture kon eerder al als eerste melden dat de Apple Watch Cellular bij KPN officieel ondersteund gaat worden en vanaf vandaag is deze voor iedereen met een KPN-abonnement beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 199 reacties

  1. 🙌🏻🙌🏻

  2. Say Hallelujah!!😀

  3. 🥳🥳🥳 Heel erg fijn! Hoef ik niet meer na te denken over overstappen en kan ik mooi bij KPN blijven. 😁🥳 Nu alleen nog een Apple TV app voor tv kijken 😉

  4. About time! Nu nog een app voor de Apple TV en KPN heeft eindelijk de concurrentie bijgehaald.

  5. Nou, hè hè, het werd tijd. Ze riepen inderdaad bij de release van de Apple Watch 7 al dat ze de cellular versie zouden gaan ondersteunen. Ik, en ik geloof met mij vele anderen, heb daarom toen voor de cellular versie gekozen. Daarna kwam er helemaal niets meer. Treurig, frustrerend en wat mij betreft zelfs misleidend.

    Goed, fijn dat er nu toch iets gebeurt. Nu hopen dat ze ook denken aan de mensen die dus al een watch hebben en daarvoor multisim willen..

  6. EINDELIJK! Vorige week nog een hele vergelijking gemaakt voor terug naar T-Mobile, maar ik twijfelde toch nog 😁

  7. Ik schaam mij met vodafone, hoe kunnen hun zo lang niks doen en zo achter blijven!!

  8. Vodafone blijft niet achter.. “klanten gaan informeren zodra ze besluiten de eSIM op de Apple Watch aan te bieden”. Het kan zo zijn dat degene die antwoord geeft nog geen nieuwe informatie heeft, het kan zo zijn dat ze zelf het moment willen bepalen waarop iets naar buiten komt. En dat kan nog steeds komende maanden.
    KPN geeft tenslotte ook zeer weinig detail-info momenteel: “Houdt de pagina in de gaten”.

  9. Net m’n nieuwe Apple Watch Series 8 besteld twijfelde over wel of geen 4g, toch maar wel gedaan ik dacht kpn kan toch niet achter blijven en idd! Blij mee

  10. Zou het ook werken met een oud telfort abonnement?

  11. Nu in België Proximus en Orange nog. Momenteel enkel Telenet en enkel blijkbaar als je ook internet thuis bij hen hebt 🤦🏻‍♂️

  12. Origineel geplaatst door Stefano
    Ik schaam mij met vodafone, hoe kunnen hun zo lang niks doen en zo achter blijven!!

    Jammer vodafone alweer achter de feiten aan, het is dat ik ook bij Ziggo zit Anders was ik al lang overgestapt.

  13. Te laat. Door het geouwehoerd met de overname van XS4ALL net overgegaan op T-Mobile.

  14. 🥲🥲🥲

  15. @Michiel: Vodafone blijft wel achter want ze zijn er al meer dan drie jaar mee bezig! er bestaat al zins apple watch series 3 een 4g versie! Apple wilde het in ons land niet uitgeven omdat er toch geen provider was die dit ondersteunden! Klantenservice heeft vorige jaar zelfs mensen aangeraden om een watch te kopen met 4G hierop want in januari dit jaar zou het mogelijk zijn echter moesten ze later excuses maken aan een aantal klanten! Vodafone in andere landen hebben het al vele jaren de ondersteuning van 4g! Daarnaast als t-mobile het kan wat 3e marktleider is in nederland dan moet vele malen gigant vodafone het toch ook kunnen!! dan sta je niet echt vooraan en slaat naar mijn mening “power to you” ook nergens op!

  16. Origineel geplaatst door Stefano
    @Michiel: Vodafone blijft wel achter want ze zijn er al meer dan drie jaar mee bezig! er bestaat al zins apple watch series 3 een 4g versie! Apple wilde het in ons land niet uitgeven omdat er toch geen provider was die dit ondersteunden! Klantenservice heeft vorige jaar zelfs mensen aangeraden om een watch te kopen met 4G hierop want in januari dit jaar zou het mogelijk zijn echter moesten ze later excuses maken aan een aantal klanten! Vodafone in andere landen hebben het al vele jaren de ondersteuning van 4g! Daarnaast als t-mobile het kan wat 3e marktleider is in nederland dan moet vele malen gigant vodafone het toch ook kunnen!! dan sta je niet echt vooraan en slaat naar mijn mening “power to you” ook nergens op!

    T-Mobile is tegenwoordig nummer 1 speler op de markt. Grootste provider van NL

  17. @Max: door de overname van Simpel heeft T-Mobile inclusief haar andere merken een groter marktaandeel dan KPN en haar andere merken, maar het merk KPN is nog wel groter dan het merk T-Mobile.

  18. Nog steeds afwachten dus op de officiële datum van invoering van 4G Apple Watch bij KPN……😢

  19. Ik vrees dat het alleen voor consumenten zal gelden en niet voor bedrijven. Dat loopt meestal een paar jaar achter.

  20. Gaat kpn het aanbieden of ook leveranciers zoals Simyo die het kpn netwerk gebruiken?

  21. @Damian: Telfort is allang overgenomen door KPN.

  22. Zou KPN dit ook naar dochters als Simyo uitrollen?

  23. Zo fantastisch dit!

    De mensen die van KPN overgestapt zijn naar T-MoFaal Puur en alleen om de functie te gebruiken krabben zich nu denk ik wel even achter de oren.

    Iedereen had toch kunnen weten dat het meestal een jaar lang exclusiviteit is en dat daarna andere providers er op den duur gebruik van kunnen maken. (Kijk maar naar Apple Pay bij ING)

    Ik ben blij dat ik een paar jaar geleden van T-Mobile Naar KPN ben gegaan.

    ik ben toen overgestapt omdat een dierbare van mij toen op sterven lag, ik kon hem toen totaal maar ook totaal niet bereiken.

    Alles wat maar mis kon gaan bij hun ging mis,

    (Nu nog hier mensen met T-Mobile hebben amper of geen bereik.

    Nu wachten op KPN!

    Straks met mijn Apple Watch Series 7 en later de Ultra wordt het echt veel makkelijker om voor mij als rolstoelgebruiker nog onafhankelijker te zijn.

  24. @Jan vdW: voorlopig niet misschien in een betere toekomst, ik was bij ben en moest er ook voor naar t mobile

  25. @Maurice: apart, ik ben bij alle providers geweest behalve bij KPN. Bijna nooit probleem bij geen enkele. KPN betaal je de hoofdprijs. Ben meestal bij kleine maatschappijen, voor de watch naar t mobile gegaan. Ja idd uiteindelijk komt t overal, als je lang genoeg wacht waarschijnlijk ook bij de kleine merken. Bij Apple Pay was ing de eerste. Dan kun je overstappen of niet, uiteindelijk komt t bij alle banken maar een jaar eerder zijn is wel de moeite waard. Ik was toevallig bij de goede bank.

  26. Ik hoop dat KPN dit gaat integreren in hun abonnementen ipv weer een extra abonnement. In sommige andere landen wordt dit ook gedaan.

    Dit zou ze zeker extra klanten opleveren.

    Wat is de meerwaarde van een betaald abonnement voor die zeldzame momenten dat je zonder je telefoon toch een netwerkverbinding nodig hebt op je  watch? Wat mij betreft geen €5 per maand (of meer) waard.

  27. Yes eindelijk. Maakt de overstap naar de Apple Watch 4G een stuk fijner nu. Dit is zeer prettig.

  28. Yessss, erg blij met dit nieuws! Zit nog even gegijzeld aan het grijze non-innovatieve oubollige old boys network grammofoon, eh sorry Vodafone. Gelukkig loopt dit abonnement af in november. Daarna, echt medeennn met gierende bandjes naar KPN of T-Mobile to wake up and smell the future of real mobile communication.

  29. Mooi bericht, ik ook twijfelde aan overstap naar TMobiel🤪

    Kan nu dus gewoon bij KPN❤️ blijven.

    Hoop zsm multisim beschikbaar ❣️

  30. Te laat. Zit al bij t-mobile

  31. Geen haar op m’n hoofd die eraan denkt om naar KPN te gaan. Bij mijn werk altijd alleen maar narigheid met KPN. Altijd duurder in prijs en slechte service bij KPN. Ik blijf lekker bij T-Mobile. Bevalt altijd uitstekend! Sinds m’n eerste iPhone!

  32. En helaas te laat. Ben al overgestapt naar T-Mobile. Maar ach, stap toch elk jaar over. Kan je lekker gebruik maken van alle aanbiedingen. Zorg in iedergeval altijd dat je internet en mobiel abonnement gelijk loopt.

  33. Oef, ik was bijna overgestapt naar Tmobile voor mijn apple watch ultra … tnobile is nietmijn favoriete provider zeg maar 😬

  34. @Leo: Als je alleen een mobiel abonnement hebt, is KPN inderdaad duur. Maar als je thuis internet en tv hebt en bovendien een gezin met vier mobiele abonnementen zit je bij KPN een stuk gunstiger. Korting op abonnement, Extra data, zenderpakketten en de mogelijkheid om data te delen met gezinsleden. Ik ben begin dit jaar overgestapt met mijn mobiele abonnement

  35. @Ron: Precies.

  36. Mooi dat er nu eindelijk een 2de provider in Nederland komt die deze dienst aan gaat bieden.
    Ik zelf ben klant bij Vodafone en ik vind het schandalig dat zij hun klanten zo lang laten wachten, zeker wetende dat zij deze dienst in het buitenland al jaren aanbieden, dus de techniek is in huis.

  37. @Flieps: Helemaal eens. Met combi pakketten misschien wel een van de voordeligste providers van NL. Qua dekking merk ik nog steeds veel verschil tussen providers, waarbij voor mij persoonlijk KPN toch altijd de betere is met dekking en internetsnelheid. Ik begrijp dus wel dat mensen blij worden van dit bericht, idd wel afwachten wat het met de abonnementen gaat doen. Voor niets gaat de zon op en welke provider je ook hebt, het blijft commercieel 😉

  38. @Flieps: heb ik allemaal niet, 1 persoons huishouden thuis geen internet per 4g een gratis 6 zenders van Dodoens verder niks. Alleen 1 mobiel abonnement dat is alles daarom kan ik ook wel 5€ betalen om mijn horloge te conecten. Beste weinig Fatah ivg tot anderen. 📰 krant heb ik gratis van iemand die een wijk loopt, verder ook geen abonnementen.

  39. @Leo: digitenne was dat.

  40. Als ik naar de datum op de Apple Watch (KPN reclame) kijk zal meer informatie waarschijnlijk eerder op 7 november dan op 5 november a.s. gegeven worden .

  41. Oei, te laat. Inmiddels naar T-mobile en ik betaal nu flink wat minder p/m.

    KPN alleen maar narigheid en problemen met ontvangst binnen en buiten. Blij dat ik nu met mijn 4G watch bij T-mobile zit 🙂

  42. @Lemco: Dat weet ik. Ik vraag me alleen af of ik dan met een oud telfort abonnement (wat ik dus nog steeds heb) een multisim kan afsluiten.

  43. Haha wel apart om te lezen dat sommigen problemen hebben met ontvangst bij KPN. Heb dat juist andersom. Poosje T-Mobile gehad maar op de plekken waar ik voor mijn werk zit bagger ontvangst. Met KPN geen problemen. En ik ga (privé) niet naar T-mobile overstappen omdat ik dan 4G ontvangst heb op mijn Apple Watch. Heb de 4G versie alleen omdat de RVS versies er wat mooier uit zien. 4G Leuke gimmick maar ik zie persoonlijk niet het nut van 4G op mijn Apple Watch. Hardlopen doe ik niet (muziek) en bellen a Michael Knight vind ik er belachelijk uit zien 😉

  44. Origineel geplaatst door Damian
    @Lemco: Dat weet ik. Ik vraag me alleen af of ik dan met een oud telfort abonnement (wat ik dus nog steeds heb) een multisim kan afsluiten.

    Is dat nog steeds goedkoper? Ik had dat ook nog een poosje maar ik kon met een aanbieding heel scherp (en dus goedkoper) verlengen / overstappen naar een KPN abonnement. Dat zal in dit geval wellicht wel een goede optie voor je kunnen zijn mits Telfort en Apple Watch niet samen gaan.

  45. @Johan: Jouw theorie volgende wordt het dus 7 december. Die dag valt immers op woensdag. 😕

  46. @Damian: nee. Misschien in de toekomst voorlopig zijn het alleen de grote spelers met hun a merk. Vodafone zal nou op den duur ook wel komen denk ik, misschien volgend jaar

  47. @Stefano: zo gezien lopen ze allemaal achter de feiten aan, want ook t mobile is er nog maar een jaar mee. Maar ik denk dat Apple hier mee annex is…

  48. Origineel geplaatst door Victor
    Ik hoop dat KPN dit gaat integreren in hun abonnementen ipv weer een extra abonnement. In sommige andere landen wordt dit ook gedaan.

    Dit zou ze zeker extra klanten opleveren.

    Wat is de meerwaarde van een betaald abonnement voor die zeldzame momenten dat je zonder je telefoon toch een netwerkverbinding nodig hebt op je  watch? Wat mij betreft geen €5 per maand (of meer) waard.

    KPN kennende ga je hier extra voor moeten betalen, hoor.
    Het is nu éénmaal een commercieel bedrijf, geen liefdadigheidsinstelling.

  49. @AW de Haan: Ik betaal op dit moment €21,- per maand voor 20 gb en onbeperkt bellen en sms’en. Daarbij kan ik ook nog mijn mb’s meenemen naar de volgende maand tot maximaal 60 gb. Bij een nieuw soortgelijk KPN sim only abonnement betaal ik nu al gauw €30,- en daar kan ik mijn mb’s niet meer meenemen naar de volgende maand. Een goedkoper of iets voordeliger verleng aanbod geeft KPN niet.

  50. Origineel geplaatst door Damian
    @AW de Haan: Ik betaal op dit moment €21,- per maand voor 20 gb en onbeperkt bellen en sms’en. Daarbij kan ik ook nog mijn mb’s meenemen naar de volgende maand tot maximaal 60 gb. Bij een nieuw soortgelijk KPN sim only abonnement betaal ik nu al gauw €30,- en daar kan ik mijn mb’s niet meer meenemen naar de volgende maand. Een goedkoper of iets voordeliger verleng aanbod geeft KPN niet.

    Kpn heeft er baat bij dat mensen overstappen naar hun hussel abonnementen en niet blijven bij hun (goedkopere) Telfort abonnementen. Dus natuurlijk is de kans enorm dat Kpn dit alleen bij de nieuwste hussel abonnementen gaat aanbieden juist als extra prikkel om te verlengen van oud Telfort naar Hussel.

  51. @Pascal: Inderdaad, bij T-Mobile betaal je ook vijf euro extra als je dat wil gebruiken dus dat moeten andere telecombedrijven ook doen

  52. Origineel geplaatst door Damian
    @AW de Haan: Ik betaal op dit moment €21,- per maand voor 20 gb en onbeperkt bellen en sms’en. Daarbij kan ik ook nog mijn mb’s meenemen naar de volgende maand tot maximaal 60 gb. Bij een nieuw soortgelijk KPN sim only abonnement betaal ik nu al gauw €30,- en daar kan ik mijn mb’s niet meer meenemen naar de volgende maand. Een goedkoper of iets voordeliger verleng aanbod geeft KPN niet.

    Wanneer je ook vast internet en/of bellen van KPN hebt dan valt het verschil te verwaarlozen. Misschien kan je dat overwegen?

  53. Intern is hier nog niks over bekend?!

  54. Ik heb vorig jaar een Apple Watch 7 met 4G gekocht, omdat KPN dat binnenkort ging ondersteunen. Vervolgens zeggen ze maandenlang niet te weten wanneer het komt of wat sowieso de status is.

    Ze hebben de klant gewoon voorgelogen en nu komen ze weer met die aankondiging zonder een datum of prijs te noemen.

  55. Apart dat de vraag niet gesteld is. Hoe zit het met android smartwatches? kunnen die ook ondersteuning verwachten? (samsung/ google pixel watch)

  56. Origineel geplaatst door Karel
    Apart dat de vraag niet gesteld is. Hoe zit het met android smartwatches? kunnen die ook ondersteuning verwachten? (samsung/ google pixel watch)

    Hoezo apart? Dit is toch een apple platform website?!

    Enfin, een moderator gaf in een topic op het kpn-forum aan dat er alleen ondersteuning komt voor Apple watch. Misschien in een later stadium dat dit veranderd maar voorlopig alleen Apple.

  57. Origineel geplaatst door Etienne
    Ik heb vorig jaar een Apple Watch 7 met 4G gekocht, omdat KPN dat binnenkort ging ondersteunen. Vervolgens zeggen ze maandenlang niet te weten wanneer het komt of wat sowieso de status is.

    Ze hebben de klant gewoon voorgelogen en nu komen ze weer met die aankondiging zonder een datum of prijs te noemen.

    Feitelijk gezien liegen ze niet. Ze gebruiken “binnenkort” wel als een breed begrip. Netjes is anders.

  58. (Red.) Artikel bijgewerkt na beschikbaarheid en bekendmaking prijs na watchOS 9.1-update.

  59. Heeft iemand het al werkend? Ik krijg, na een bevestigingsSMS een eindeloos “bezig met activeren” in de Watch-app

  60. Hoe vaak zul je de 4g functie gebruiken? Ik heb het sinds de 1e dag dat het bij t-mobile zat, maar na 2 maanden gedeactiveerd.

  61. Origineel geplaatst door Rik
    Heeft iemand het al werkend? Ik krijg, na een bevestigingsSMS een eindeloos “bezig met activeren” in de Watch-app

    Helaas, bij mij geeft die niet in gebruik aan: Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

  62. @Jeroen: Dit vermoed ik dus ook, altijd een mobiel bij me. Moet ik nou maandelijks 5euro gaan betalen voor misschien die 2 keer in het jaar dat ik me mobiel een half uur vergeet 🫤

  63. Hier ook blijft ‘hangen ‘ bij activeren ☹️

  64. @Jason: Die melding heb ik ook staan, en ook staat er in de watch dat de sim/het abonnement niet actief is..

  65. @Jeroen: ik zet hem aan als ik op pad ga zonder iPhone. Kost ook batterij. Vraag mij nog steeds af of het 5 euro waard is. Meer omdat het kan 🙂

  66. Origineel geplaatst door Jason
    Helaas, bij mij geeft die niet in gebruik aan: Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

    Hier hetzelfde.

  67. Is het iemand gelukt de Sim te activeren? Hier blijft ie hangen. Ook geen abo op de watch

  68. Nu al?
    Jullie kunnen beter zeggen, (nu pas!)
    Maar het is nog niet live hoor!
    Pas als het officieel op de website staat dat je multisim kunt activeren incl de prijzen, dan is het pas live!
    Maar wel super chill dat het eindelijk gaat komen!

  69. Ik kon de link wel aanklikken en kwam op de kpn site. Toen ik op bevestigen klikte bleef deze hangen…

  70. (Red.) Gebruikers blijven na het aanschaffen van de multisim hangen bij het activeren van de mobiele dataverbinding op de Apple Watch. Het artikel is hiervoor aangepast.

  71. Werkt nog niet. Wellicht zeeeer binnenkort dan eindelijk!

  72. @Redactie iCulture.nl: Nou bij mij zegt: je account komt er niet voor in aanmerking dus lijkt eerder een bug dan een echte werking van iets, waarvan KPN het nu al uit heeft gezet, tot ze het beschikbaar maken.

  73. Helaas niet voor zakelijke abonnementen…

  74. Hier dus ook

    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

  75. Ik had ook veel gezeik met tmobile, wat werkte is gewoon op de Watch app naar mobiel netwerk te gaan en vanuit daar het abbonement aanschaffen en activeren

  76. Origineel geplaatst door Applefreak
    Hier dus ook

    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

    Hier ook (geen zakelijk abonnement).

  77. Ik heb het volgende:

    “Deze Apple Watch ondersteunt geen mobiele data van KPN NL in deze regio. Je Apple Watch kan alleen worden gebruikt met mobiele abonnementen die zijn gecertificeerd door je aanbieder en voor jouw regio.”

    Is een Ultra uit de VS.. Zou dit nu een probleem zijn? Op een paar frequenties na ondersteunen ze gewoon de zelfde frequenties

  78. Origineel geplaatst door Applefreak
    Hier dus ook
    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

    Origineel geplaatst door MLVC
    Hier ook (geen zakelijk abonnement).

    Ik heb dezelfde melding. Maar moet zeggen dat ik al een privé eSim heb voor mijn dual sim in mijn iPhone 13 mini dus ik vreesde dat ik sowieso geen extra sim kon krijgen voor mijn AppleWatch 6 cellular. Maar mogelijk is er toch nog hoop? @KPN; just flip the switch!

  79. Weet iemand het antwoord op deze vraag…
    Ik zit bij Simyo en mijn vrouw bij KPN. Simyo ondersteunt het waarschijnlijk nog niet.

    Als mijn vrouw bij kpn esim aanvraagt, kan ik deze dan gebruiken op mijn iPhone?

  80. @René: Nee, dit is echt aan jouw (in dit geval jouw vrouw) account gekoppeld.

  81. Origineel geplaatst door René
    Weet iemand het antwoord op deze vraag…
    Ik zit bij Simyo en mijn vrouw bij KPN. Simyo ondersteunt het waarschijnlijk nog niet.
    Als mijn vrouw bij kpn esim aanvraagt, kan ik deze dan gebruiken op mijn iPhone?

    Zal straks wel moeten kunnen, maar dan heb je wel hetzelfde telefoonnummer als je vrouw op je horloge 🥲

  82. Origineel geplaatst door René
    Weet iemand het antwoord op deze vraag…
    Ik zit bij Simyo en mijn vrouw bij KPN. Simyo ondersteunt het waarschijnlijk nog niet.

    Zij kan niet “zomaar” esim aanvragen. Je Apple watch moet daarvoor gekoppeld zijn aan haar telefoon, dus ook aan haar abonnement en haar telefoonnummer.
    Je kan je watch maar koppelen aan 1 telefoon dus de watch wordt voor jou onbruikbaar. Tenzij je hem gaat dragen maar dan krijg jij alle telefoontjes en meldingen van je vrouw binnen op dat Horloge wat om je pols zit.

  83. Apart dat je moet betalen om je data die je al hebt ingekocht te kunnen gebruiken. Ik meen dat vroeger dual Sim etc geen maandelijkse kosten kenden.
    Ik zit nu bij Telenet en het is gewoon gratis, volgend jaar naar KPN maar eens achter mn oren krabben of dit 5 euro waard is

  84. Origineel geplaatst door Nick
    Ik heb het volgende:

    Zover ik weet gaat dat helaas niet werken, het moet echt een Watch uit de EU zijn. Heb dat ooit in een support item gelezen maar kan het zo gauw niet meer vinden.

  85. Origineel geplaatst door Applefreak
    Hier dus ook
    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

    Origineel geplaatst door MLVC
    Hier ook (geen zakelijk abonnement).

    Hier ook. Ultra in Nederlandse Apple Store gekocht.
    Kan het zijn dat het alleen werkt als je al een KPN eSIM in je iPhone hebt?

  86. In het artikel staat: elke Apple Watch Cellular is geschikt voor het netwerk.Maar dat is maar ten dele waar.
    Een in de US gekocht horloge gaat, volgens mij, hier niet werken, omdat het andere frequenties gebruikt.

  87. Origineel geplaatst door Onno
    Kan het zijn dat het alleen werkt als je al een KPN eSIM in je iPhone hebt?

    Nee, want die situatie heb in dus ook. En mijn “KPN-NL account komt niet in aanmerking”

    @KPN Flip the damn switch!

  88. Origineel geplaatst door Onno
    Kan het zijn dat het alleen werkt als je al een KPN eSIM in je iPhone hebt?

    Lijkt me sterk (ik heb een fysieke Sim). Ik denk dat het gewoon nog niet werkt. Foutje bij KPN.

  89. @Onno: Ik heb esim van KPN in m’n iPhone 13 pro, maar werkt ook niet.
    Lijkt inderdaad alsof ze het nog definitief moeten activeren bij KPN. Zou vandaag of morgen wel geregeld moeten zijn hoop ik.

  90. @Erik: dit was in de goeie ouwe tijd inderdaad gratis. Zal wel iets zijn met e-Sim technologie waardoor er nu voor betaalt moet worden.
    5€ vind ik persoonlijk teveel voor een functionaliteit die in mijn geval misschien 2 keer per jaar van pas kan komen. Heb werkelijk altijd een mobiel bij me.

  91. Vandaag aan de telefoon met KPN zeggen ze ijskoud dat de esim nooit wordt ondersteund voor Apple watch🤔

  92. Origineel geplaatst door Harm Pieter
    Vandaag aan de telefoon met KPN zeggen ze ijskoud dat de esim nooit wordt ondersteund voor Apple watch🤔

    Je hebt ze toch even naar hun eigen site verwezen 😉.

  93. Ik heb vandaag (dinsdag 25 okt om 15:15 uur) met KPN MKB zakelijke gesproken, en hun geven nu aan dat de Multiesim beschikbaar komt voor de Consument en voor klein zakelijk (MKB) abonnementen (gebruiken beide hetzelfde platform) Het groot zakelijk is een andere platform, en hier gaat het de komende tijd niet op worden aangeboden door KPN

  94. @Onno: Het maakt niet uit wat voor simkaart er in je iPhone zit (fysiek of eSIM). De multisim voor de Apple Watch is simpelweg een uitbreiding van het abonnement dat hoort bij je iPhone simkaart.

  95. Kom een stukje verder nu. Tot een 503 foutmelding bij KPN

  96. @Timo: Bij Telenet is het gratis, 5€ is er toch los over?

  97. Ook ik heb een dame aan de lijn gehad bij KPN, die wist niet waar ik het over had. Ze bleef beweren dat het niet mogelijk was, enz, enz……Nadat ik haar had verwezen naar de eigen website ging ze navraag doen en conclusie; het is gelanceerd maar nog niet actief.

  98. Is nu actief bij mij!

  99. @Jason: hoe?

  100. @Jason: Bij de KPN-winkel zeggen ze dat het 17 december pas geactiveerd wordt.

  101. Origineel geplaatst door Jason
    Is nu actief bij mij!

    Ik lees op het forum bij tweakers dat het wel kan worden geactiveerd maar dat de verbinding het niet doet.

  102. @AW de Haan: Ja dat had ik eerst ook, maar nu gewoon een werkende verbinding
    Telefoon uitgezet om te checken.

  103. Origineel geplaatst door Jason
    @[AW de Haan](#comment-894728):

    Ja dat had ik eerst ook, maar nu gewoon een werkende verbinding

    Telefoon uitgezet om te checken.

    Hoe heb je het precies gedaan dan ?

  104. @Jason: Mag ik vragen hoe je het voor elkaar hebt gekregen?

  105. Origineel geplaatst door Jason
    Is nu actief bij mij!

    Origineel geplaatst door AW de Haan
    Ik lees op het forum bij tweakers dat het wel kan worden geactiveerd maar dat de verbinding het niet doet.

    Heb je daar een link van? En waardoor lukte het nu wel? Iets speciaals gedaan of gewoon geluk?

  106. Bij mij werkt het inmiddels ook!

  107. Lijkt meer op trollen met ‘Het werkt bij mij’……

  108. @Steven: Ja hoor Steven droom lekker verder…check het KPN forum maar daar heb ik foto’s geplaatst. Kan hier helaas niet.

  109. Origineel geplaatst door Steven
    Lijkt meer op trollen met ‘Het werkt bij mij’……

    Eens.

  110. Check dit maar even voor iedereen die weer iets roept als trollen maar er totaal niks van weet.

  111. Doe eens niet zo zielig over dat trollen. Kijk maar onderaan dit forum. Meerdere KPN klanten die bevestigen dat het werkt.

  112. @Chris: En je valt net die keer. Valdetectie van je Apple Watch wil 112 bellen maar helaas, e-sim gedeactiveerd…

  113. Waar kan je die multisim kopen dan? Ik heb al een Esim van kpn. Of kijk ik er overheen?

  114. Beetje hilarisch dit. Op het KPN forum (zie link hierboven) staat het inderdaad werkend, na telefonische activatie door KPN maar bel je vervolgens met KPN dan weet de betreffende persoon van niets. Verwijs je naar hun eigen forum en zo ben ik nu al een half uur bezig want ze ‘zoeken het uit’.

    Wordt vervolgd….

  115. Update: KPN blijft erbij dat het nog niet mogelijk is, de beste medewerkster heeft zo ongeveer alle afdelingen afgebeld maar het antwoord overal was “dit is nog niet geactiveerd”. Dus geen idee hoe de personen op het KPN forum dat wel gelukt is.

  116. Origineel geplaatst door MLVC
    Update: KPN blijft erbij dat het nog niet mogelijk is, de beste medewerkster heeft zo ongeveer alle afdelingen afgebeld maar het antwoord overal was “dit is nog niet geactiveerd”. Dus geen idee hoe de personen op het KPN forum dat wel gelukt is.

    Heb zojuist dezelfde ervaring gehad. Medewerker heeft alles gedaan en afgebeld en na 25 minuten kwamen we tot de conclusie dat dit (nu) nog niet ging werken.

  117. Zelfde reactie hier… ik denk dat ze zelf ook verrast zijn dat er op de achtergrond blijkbaar iets aan de Apple kant is geactiveerd terwijl ze bij KPN er nog niet klaar voor zijn. Vermoed dat medewerkers nu even zij geïnformeerd dat het nog niet de bedoeling is. Geluk voor die gene waarbij het wel is gelukt. Positieve is dat het nooit meer lang kan duren…

  118. Origineel geplaatst door Nick
    Ik heb het volgende:

    “Deze Apple Watch ondersteunt geen mobiele data van KPN NL in deze regio. Je Apple Watch kan alleen worden gebruikt met mobiele abonnementen die zijn gecertificeerd door je aanbieder en voor jouw regio.”

    Is een Ultra uit de VS.. Zou dit nu een probleem zijn? Op een paar frequenties na ondersteunen ze gewoon de zelfde frequenties

    Nee. Wordt ook echt overal afgeraden om die daar te kopen, op elke site als je Google gebruikt, dus dit zal niet gaan werken.

  119. KPN staat inmiddels op de site van Apple vermeld. Kan nooit lang meer duren!

  120. Zojuist de Multisim aan de praat gekregen op de watch, inclusief verbinding.

  121. Vandaag eindelijk dan ook bij mij actief. Geen vooraankondiging of wat dan ook. Ik kijk gewoon een paar keer of het al actief is en zie daar.

  122. (Red.) Artikel bijgewerkt met verwijzingen van Apple en lezersreacties over komst en werking van KPN multisim.

  123. Moet je dan de watch 8 hebben?

    Ik heb de rvs, denk 4 met cellular gekocht in Keulen maar krijg de onderstaande melding

    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

  124. @PaulBoog: dat staat er bij mij ook en heb een series 7.

  125. Origineel geplaatst door PaulBoog
    Moet je dan de watch 8 hebben?

    Ik heb de rvs, denk 4 met cellular gekocht in Keulen maar krijg de onderstaande melding

    Je KPN NL-account komt niet in aanmerking voor mobiele voorzieningen op je Apple Watch. Neem voor meer informatie contact op met KPN NL.

    Nee zou gewoon moeten werken. Maar het is nog niet volledig geactiveerd. Dus dat het nu nog niet werkt zegt niets, probeer het zelf ook steeds maar lukt bij mij ook nog niet. Heb de nieuwe ultra dus het type maakt nog geen verschil.

  126. Ik denk zolang de optie nog niet te zien is op mijn.kpn.com het niet zal werken.

  127. iPhone 14 ge-update en de in de EU gekochte, Watch 7 ge-update, maar ik krijg meteen de melding,
    “Your KPN NL account is not eligible to enable mobile service on your Apple Watch.
    Heb een 30 euro abo met onbeperkt data. Vraag me af wat er nu weer niet goed is.
    De pagina configureer mobiel netwerk blijft grijs en is niet clickable.

  128. Origineel geplaatst door George
    iPhone 14 ge-update en de in de EU gekochte, Watch 7 ge-update, maar ik krijg meteen de melding,
    “Your KPN NL account is not eligible to enable mobile service on your Apple Watch.
    Heb een 30 euro abo met onbeperkt data. Vraag me af wat er nu weer niet goed is.
    De pagina configureer mobiel netwerk blijft grijs en is niet clickable.

    Het is nog niet officieel gestart en maar een paar mensen hebben het kunnen activeren. De rest krijgt precies dezelfde mededeling ” Your KPN NL account…..”. Er is dus niet “niet goed”. Gewoon een kwestie van nog even geduld totdat het officieel van start gaat.

  129. (Red.) KPN officieel van start met multisim voor Apple Watch. Het artikel is daarvoor bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  130. Yes. Heb t ook kunnen activeren. Overigens staat er nu ook meer info op kpn.com.

  131. Zojuist een Apple Watch Ultra bij KPN gekocht voor €960. Niet heel veel korting maar toch €39 goedkoper dan bij Apple en andere winkels 🙂

    Wel jammer dat de €0,73 thuiskopieheffing niet in de prijs zit 😉

  132. Site geeft aan dat bestelen mogelijk is maar wijst bij aanvraag en koop van een horloge de aanvraag, zonder reden af.
    Wil horloge in 1x betalen en ben geen wanbetaler. Korting is vergeleken met t-mobile mager.

  133. weet iemand welke band (frequentie)KPN gebruikt/ Is deze anders dan T-mobile?
    Ben benieuwd of een US versie watch bijvoorbeeld wel werkt met KPN. T-mobile namelijk niet.

  134. Ik krijg nog steeds de melding dat mijn KPN account niet in aanmerking komt.

  135. @George: Had tot vandaag dezelfde melding, maar na rebooten iPhone en Apple Watch Ultra kon ik alles activeren. Nu nog alleen nadenken of dat überhaupt echt handig is…

  136. Origineel geplaatst door Wesley
    Ik krijg nog steeds de melding dat mijn KPN account niet in aanmerking komt.

    Had ik ook. Oplossing: telefoon een keer op vliegtuigstand en weer er af.

  137. Is de Apple Watch SE bij kpn model 2022?

  138. Inmiddels meer duidelijk waarom -sommige aanvragen- multisim met aankoop van een horloge…worden afgewezen. Dit ondanks dat ineens de gehele som wordt betaald.

    Het zou te maken hebben met …..dat ik korter dan 6 maanden een telefoonabonnement heb. te gek voor woorden.

    De dame van de klantenservice gaf aan dat de aanvraag wordt aangemerkt als een 2e abonnement. Lekkere service dan van KPN. Op de vraag wat ik er tegen kan doen…..niets….u zult 6 maanden moeten wachten.

  139. Helaas…. Simyo ondersteunt het niet…
    Krijg deze melding: Mobiel netwerk configureren is niet beschikbaar bi deze mobile provider.

  140. @Ed: Dat is inderdaad het 2022-model (want Middernacht).

    @René: Klopt, de aankondiging was ook alleen voor KPN en niet voor andere providers die op het netwerk van KPN zitten.

  141. Werkt nog steeds niet hier hoor. Ook opnieuw opstarten/vliegtuig stand verandert daar niets aan.

  142. @MLVC: Heb je een betaversie draaien of 16.1 op de iPhone en 9.1 op de Watch

  143. Origineel geplaatst door Richard
    @MLVC: Heb je een betaversie draaien of 16.1 op de iPhone en 9.1 op de Watch

    Maakt dat wat uit dan?

  144. @MLVC: Geen idee maar ik krijg het ook niet voor elkaar en ik heb de beta draaien. Dus dan zouden we dat mooi kunnen uitsluiten

  145. Origineel geplaatst door Richard
    @MLVC: Geen idee maar ik krijg het ook niet voor elkaar en ik heb de beta draaien. Dus dan zouden we dat mooi kunnen uitsluiten

    Bel momenteel met KPN. Beta hier ook.
    Edit: verwachte eerste reactie van de KPN medewerker: daar zijn we nog mee bezig maar dat is niet actief. Diepe zucht.
    Ze zoekt het uit nu hoe ze dat moet activeren want ze heeft totaal geen idee.

  146. Watch + iPhone opnieuw opgestart nu werkt het 👍

  147. Na eerst herstarten watch en telefoon werkt het nu op de watch 4, met cellular uiteraard.

  148. @MLVC: wachten we weer af. Zijn er hier mensen die het hebben draaien op een beta.

  149. Klantenservice kan verder nog niets doen dan adviseren om af te wachten totdat het wel werkt. Zij kunnen niets activeren/afsluiten.

    Half werk weer van KPN.

  150. Origineel geplaatst door Rene
    weet iemand welke band (frequentie)KPN gebruikt/ Is deze anders dan T-mobile?
    Ben benieuwd of een US versie watch bijvoorbeeld wel werkt met KPN. T-mobile namelijk niet.

    Ik heb begrepen dat alleen watches die in onze regio verkocht zijn gaan werken. Dus zeg maar alle landen behalve de VS, Canada, Ecuador en Puerto Rico als je http://apple.com/watch/cellular/ mag geloven.

  151. Mensen, iPhone en Apple Watch rebooten en je kunt het activeren in de Watch app.
    Ik was natuurlijk ook eigenwijs maar dit werkte. Kreeg ook nog een provider update op de Apple Watch. Die moet je natuurlijk wel accepteren met “OK”.
    Succes en have fun.

  152. Ik had mijn telefoon en Watch opnieuw gestart en toen kwam de optie wel beschikbaar. Maar wanneer ik probeerde te configureren knalde hij eruit en was de optie weer disabled…..

    Ik heb een zakelijke Sim via mijn werkgever……

  153. Origineel geplaatst door MLVC
    Werkt nog steeds niet hier hoor. Ook opnieuw opstarten/vliegtuig stand verandert daar niets aan.

    Vliegtuigstand werkte hier ook niet. Wel de iPhone en Apple Watch rebooten.

  154. Er zijn dus multi Apple liefhebbers bij KPN. Waarom niet massaal om AppleTV app voor iTV vragen?

  155. @Simonaa: Iedere keer als ik ze spreek.

  156. @Bollie: bij zakelijk kan het niet

  157. Origineel geplaatst door Eddy
    Vliegtuigstand werkte hier ook niet. Wel de iPhone en Apple Watch rebooten.

    Misschien timings issue. Kan bij livegang van ApplePay ook herinneren dat men niet alle gebruikers tegelijk toelieten.

  158. KPN ondersteunt 16.2 nog niet. Pas vanaf de officiële release.

  159. Activeren gelukt, de aanbieder update duurde even maar daarna probleemloos. Watchserie 8. Kost €5,- per maand extra op het abb.

  160. Origineel geplaatst door Richard
    @MLVC: wachten we weer af. Zijn er hier mensen die het hebben draaien op een beta.

    Zowel mijn iPhone als Apple Watch draaien op de meest recente bètaversie’s (iOS 16.2 en watchOS 9.2) en ook ik zie nog geen optie in de Watch-app om een mobiel netwerk te kunnen configureren. Er zou wellicht sprake kunnen zijn van een gefaseerde uitrol omdat KPN hier weleens vaker voor kiest, maar dit is niet met zekerheid te zeggen omdat hierover geen informatie te vinden is op de website.

  161. Rond 11:30 uur 12 uur vanmorgen via de Apple Watch app alles geconfigureerd en het werkt als een zonnetje!

    Binnen 5 minuten had ik de mobiele verbinding ook op mijn Apple Watch

  162. MultiSim afsluiten is gelukt maar krijg nog geen nieuwe aanbieder instellingen. Ondanks dat Watch aangeeft verbonden te zijn, lijkt de verbinding om te bellen nog niet actief. Kan je de aanbiederinstelling update zelf tripleren? Vanuit de iPhone app en op de Watch zelf verandert het nog niet.

  163. Misschien belangrijk om te realiseren. Je kunt niet reageren op whatsapp berichten

  164. Geweldig, gelijk na lezen bericht aangemeld en binnen 3 minuten aktief 👌🏽

  165. @Ed: jazeker wel

  166. Wat ik alleen niet snap is, waarom word icoontje niet groen op de watch, is wel verbonden met mobiel netwerk. Of is dit pas van toepassing als de telefoon echt buiten bereik is?

  167. @Ed: Zeker weten kan dat wel.
    ik was vanmiddag in de sportschool en ik krijg gewoon WhatsApp berichten binnen via de mobiele verbinding op de watch

  168. Vandaag besteld bij kpn, zowel watch als multisim. Nergens iets over verwachte levertijden. Iemand een idee?

  169. Ik had gehoopt op een meer concurrerende prijs. Is natuurlijk belachelijk dat je extra moet betalen. De provider levert namelijk technisch niets extra’s ze splitsen alleen je abbo

  170. Origineel geplaatst door Andre
    Wat ik alleen niet snap is, waarom word icoontje niet groen op de watch, is wel verbonden met mobiel netwerk. Of is dit pas van toepassing als de telefoon echt buiten bereik is?

    Precies, krijg het idee dat de watch nog geen verbinding heeft

  171. @Maurice: dat klopt. Maar kon je die ook beantwoorden? Serieuze vraag hoor.

    @Andre: klopt!

  172. @Ron: my thoughts exactly. Die app is nogal lastig voor KPN

  173. Origineel geplaatst door Ed
    @Maurice: dat klopt. Maar kon je die ook beantwoorden? Serieuze vraag hoor.

    In principe kan je via de whatsapp op je watch gewoon antwoorden, maarrr als je hem wegdrukt dan niet meer. Er is geen whatsapp icoon vandaar. Dus als je gelijk antwoord bij openen kan je dus reageren.

  174. @Ed: Je kan wel degelijk antwoorden op WhatsApp-berichten op je Apple Watch, ook als je buiten bereik van je iPhone bent met een Cellular-model met multisim. In de WhatsApp-melding tik je gewoon op de Antwoord-knop en kies je uit één van de standaardantwoorden of tik je nogmaals op het Antwoord-vak om te dicteren en een emoji te sturen. Lees ook onze tip over WhatsApp op de Apple Watch gebruiken.

  175. Origineel geplaatst door Andre
    Wat ik alleen niet snap is, waarom word icoontje niet groen op de watch, is wel verbonden met mobiel netwerk. Of is dit pas van toepassing als de telefoon echt buiten bereik is?

    Zet je iPhone maar uit, dan word icoontje op Apple Watch vanzelf groen

  176. @Dwizzle: Heb vliegtuigstand geprobeerd, maar bleef wit,

  177. @Andre:

    Klopt bij mij ook met vliegtuigstand, als ik echter mijn iPhone uitzet, of ik kom buiten bereik van mijn iPhone dan schakelt de Watch over op 4g

  178. De Apple Watch had ik zo geactiveerd en werkend. Alleen kreeg ik toen geen gesprekken meer binnen op de iPhone. Ook niet als ik de watch uitgezet had. Heb uiteindelijk de e-Sim weer opgezegd, waarna ik weer bereikbaar was op de iPhone.

  179. 16.2 beta gebruikers die 4G niet geactiveerd krijgen – want wordt niet ondersteund: downgrade naar 16.1 – backup niet terugzetten. Koppel Watch opnieuw en stel 4G in. Update naar iOS 16.2, alles werkt – OOK 4G. Backup was voor mij niet nodig, alles staat in iCloud. Is het een extra hassle? Zeker, niet zeuren, dat is het risico wanneer je bèta’s installeert. Het kost je een middag maar daarna werkt alles weer zoals daarvoor.

  180. Origineel geplaatst door Leo
    @[Bollie](#comment-894945): bij zakelijk kan het niet

    Mooi balen dan!

  181. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: top, dankjewel. Dan was ik abuis.

  182. Sinds vanochtend multisim ingeschakeld en ik ben direct niet meer bereikbaar. Als iemand me probeert te bellen krijgen ze 3 korte piepjes te horen en verbreekt de verbinding. Meer mensen met bereikbaarheidsproblemen sinds de activatie van multisim op de Watch?

  183. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Ik had precies hetzelfde als George. Nadat ik de multisim heb uitgeschakeld was ik weer bereikbaar. Je kan wel uit bellen, maar geen gesprekken ontvangen. Na contact met KPN werd mij duidelijk dat ze no-clue hebben wat dit probleem veroorzaakt, je krijgt het standaard antwoord dat je een nieuwe simkaart toegestuurd kunt krijgen.

  184. Origineel geplaatst door Murp
    16.2 beta gebruikers die 4G niet geactiveerd krijgen – want wordt niet ondersteund: downgrade naar 16.1 – backup niet terugzetten. Koppel Watch opnieuw en stel 4G in. Update naar iOS 16.2, alles werkt – OOK 4G. Backup was voor mij niet nodig, alles staat in iCloud. Is het een extra hassle? Zeker, niet zeuren, dat is het risico wanneer je bèta’s installeert. Het kost je een middag maar daarna werkt alles weer zoals daarvoor.

    Heb je de watch ook op beta staan, of maakt dat niet uit? En ik zeur niet, maar ik denk liever dat ik wacht totdat 16.2 officieel uit is.

  185. @[Murp](#comment-894983):

    Beetje een rare reactie. Er zijn personen die de beta echt draaien voor hun werk, omdat ze ook echt apps maken. Daarnaast zijn er nog wel meer instellingen die niet in de cloud staan. Dus als Apple of KPN 16.2 niet openstelt om te testen dan hopen we maar dat het goed gaat als iedereen naar 16.2 gaat en dan niet in 1 keer tig reacties op forums en dergelijke staan omdat het dan niet werkt.

    We gaan het zien, maar je fietst er iets te makkelijk overheen

  186. Als je zakelijk een beta draait omdat je developed of test dan doe je dat toch al helemaal op een test iPhone en Apple Watch en niet op je persoonlijke Apple Watch. Als je dat wel doet dan neem je een risico en moet je nu op de blaren zitten 😉

  187. Is mijn iPhone geschikt voor Multisim met Apple Watch?

    Op dit moment is het alleen mogelijk om met een iPhone 8 of hoger gebruik te maken van Multisim van KPN met een Apple Watch. De minimaal vereiste software is iOS versie 16.1. Het werkt NIET met bètaversies van iOS.

    Dit staat op de kpn site ,bij mij werkt het dus helaas ook niet

  188. @Michael:

    Hier hetzelfde! Heb een downgrade gedaan naar 16.1, Watch gekoppeld en kon meteen MultiSim activeren van KPN. iPhone weer geüpdatet naar 16.2 en m’n reservekopie teruggezet. Duurde heel lang voordat de Watch App gereed was, toen werkte helaas de koppeling tussen de Watch en de iPhone niet meer. Ik zag de Apple Watch gewoon, kon ook instellingen aanpassen in de app, echter waren ze niet verbonden met elkaar. Apple Watch opnieuw ingesteld, gekozen voor wis alle instellingen maar behoud eSim. Echter nadat de back-up teruggezet was, werkte die ook niet meer. Eigenlijk terug bij af nu…

  189. @Robert: Ja, ik heb ook problemen sinds activeren van de mult-sim. Klantenservice gebeld, hebben inderdaad geen idee en ze zeggen een ticket hebben aangemaakt richting de back-office. Op het forum van KPN hebben meerdere personen geklacht over dit probleem.

  190. Hier ook na activeren multisim niet meer bereikbaar. Advies is nieuwe simkaart halen en multisim niet aanzetten.

  191. Oplossing voor het probleem niet meer gebeld kunnen worden na instellen multisim was uiteindelijk verwijderen van fysieke Sim en e-Sim om je telefoon installeren en die koppelen

  192. @Paul: Ik heb al een e-sim dus dat ging voor mij helaas niet 🙁 Voor nu maar ff geen multisim totdat KPN dit opgelost heeft (wat wel inmiddels erg lang duurt). @iCulture, misschien een idee hier een bericht over op de site te zetten? Ik had zelf niet door dat ik dit probleem had aangezien ik weinig gebeld wordt 😛

  193. Nu ook mogelijk bij 16.2/9.2 bèta’s.

  194. Wel mogelijk bij mij met 16.2 maar ik kan niet gebeld worden!

  195. Jammer dat roaming niet mogelijk is bij KPN

  196. Origineel geplaatst door MLVC
    Nu ook mogelijk bij 16.2/9.2 bèta’s.

    Kan dit nu wel ja? Op de site van KPN staat dit nog steeds:

    “Op dit moment is het alleen mogelijk om met een iPhone 8 of hoger gebruik te maken van Multisim van KPN met een Apple Watch. De minimaal vereiste software is iOS versie 16.1. KPN Multisim is niet geschikt voor de beta versie van iOS 16.2. Multisim zal uiteraard wel geschikt zijn met de uiteindelijke releaseversie van iOS 16.2.”

  197. Na ruim drie weken martelen lijkt het hier nu opgelost.
    Vanmiddag werd ik gebeld door een medewerker van kpn naar aanleiding van mijn contact via het forum van KPN.
    Ben nu voorzichtig optimistisch dat het blijft doen wat het moet doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.