iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 6 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 6 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Het is zover: Apple heeft de uitnodiging voor 13 oktober verstuurd. Je kunt er de nieuwe iPhone 12-series verwachten en misschien nog wel meer. In de uitnodiging denken we in ieder geval al hints te zien over snelheid (5!) en de blauwe kleur is ook heel prominent aanwezig. Bekijk alvast onze verwachtingen voor het iPhone 12-event zodat je weet waar je je op kan voorbereiden. Dit en meer lees je vandaag op iCulture.


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Apps

Tips en uitleg

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.