iPhone 12 verkoop in Sydney

Verkoop van iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max gestart

Plus antwoord op veelgestelde vragen
Apple start vandaag officieel de verkoop van de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max. Ook deze keer geen lange rijen bij de Apple Stores: de meeste mensen blijven thuis en bestellen online. In dit artikel ook antwoorde op veelgestelde vragen, zoals: hoe zit het met de wachtrij, kan ik nu nog naar de Apple Store gaan? En welke alternatieven heb ik?

iPhone 12 mini/Pro Max verkoop is gestart

Vorig jaar was het nog normaal om naar een Apple Store te gaan om te kijken of er nog voorraad was en om de toestellen even in handen te hebben. Maar dit jaar is alles anders. Je kunt alleen in de rij bij de Apple Store gaat staan als je een iPhone 12 gereserveerd had. Uiteraard kun je ook bij providers en diverse webwinkels terecht, waar je wat meer of minder geluk kunt hebben dat een bepaald model op voorraad is.

iPhone 12 mini verkoop in Sydney

Wie slim is had natuurlijk ruim van tevoren al een keuze gemaakt. Mocht dat niet zo zijn, dan vind je in deze artikelen meer informatie:

Er zijn dit najaar vier nieuwe toestellen. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn al eerder in de verkoop gegaan. In onze reviews kun je lezen wat we van de nieuwe toestellen vinden. Nu is het de beurt aan de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max.

Je kunt de iPhone 12 mini bestellen bij de volgende aanbieders:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol | Belsimpel | Mobiel | MediaMarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 12 mini/Pro Max verkoop bij de Apple Store

Een mediaspektakel met rijen fotografen zagen we in oktober ook niet toen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro in de verkoop gingen. Ook nu staan er geen lange rijen. Apple ontmoedigt mensen dan ook om in de rij te gaan staan, tenzij je een tijdslot hebt om af te halen. Wordt het te druk, dan krijg je een nummertje mee met het verzoek om later terug te komen. Zonder reservering word je weggestuurd.

iPhone 12 verkoop in Sydney

De Apple Stores in Brussel en Haarlem zijn gesloten, terwijl je in Amsterdam en Den Haag alleen via een loket je bestelling kunt afhalen. Uiteraad zijn mondkapjes verplicht en moet je bij binnenkomst je handen ontsmetten.

iPhone 12 mini/Pro Max pre-order bij providers

Nederlandse providers starten ook op vrijdag 13 november met de uitlevering van de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max. Hoe snel je geleverd krijgt is een kwestie van afwachten. Eerder bleek KPN nogal wat moeite te hebben om toestellen naar klanten te versturen. Bij andere providers is het afhankelijk van wat ze geleverd hebben gekregen. De Nederlandse providers hebben hun abonnementen al bekendgemaakt, dus je weet hoeveel je gaat betalen.

iPhone 12 verkoop in Sydney

Hulp bij de keuze
Weet je nog steeds niet welke je moet kiezen? We hebben deze toestellen onderling vergeleken:

iPhone 12 verkoop in Sydney

Veelgestelde vragen over de iPhone 12 mini/Pro Max verkoop

We krijgen regelmatig vragen van mensen die bij de Apple Store hun nieuwe iPhone willen afhalen. Hieronder bespreken we een aantal:

Kan ik op het laatste moment nog naar de Store gaan voor losse verkoop?

Nee, dat kan niet. Er wordt alleen op afspraak gewerkt.

Moet ik op het afgesproken tijdstip bij de Store zijn?

Heb je een tijdslot tussen 8:00 en 8:15 uur, dan is het de bedoeling dat je rond dit tijdslot in de rij aansluit. Dat hoeft niet precies om 8:00 uur maar het kan ook nog om 8:13 uur. En als je door onverwachte tegenslagen te laat bent, krijg je ook om 8:20 uur nog wel je toestel mee.

Wat als ik te laat ben voor mijn tijdslot?

Je kunt ook op een later moment je bestelde iPhone afhalen. Omdat je al betaald hebt voor het toestel zal Apple de iPhone niet zomaar meegeven aan iemand anders.

Apple heeft de tijdslots vooral gekozen om de toestroom van mensen wat te reguleren. Zorg dus dat je op tijd bent. Liefst niet te vroeg, maar ook niet veel te laat.

Vergeet niet je paspoort of ander identiteitsbewijs mee te nemen!

iPhone 12 verkoop in Sydney

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Dat kan. In de Apple Store-app kunt je op het linkje Annuleer artikel tikken om de aankoop te annuleren. Je krijgt dan je geld na een paar dagen teruggestort.

Kan iemand anders mijn bestelling ophalen?

Dat kan. Je kunt in de app een extra persoon toewijzen. Met de QR-code en geldige legitimatie kan deze persoon de iPhone ophalen. Je moet dit wel vooraf regelen.

Kan ik nog extra spullen afrekenen?

Heb je een iPhone gereserveerd en kom je die ophalen, dan kun je ook nog wat extra accessoires meenemen zoals een hoesje. Een boodschappenlijst met nog 7 iPhones, 4 iPads en een MacBook gaat niet lukken, omdat Apple de bestellingen zo snel mogelijk wil afhandelen.

Kan ik nu nog reserveren?

Dat kan, maar dan krijg je wel later geleverd. Je leest er meer over in ons artikel over iPhone-levertijden.

iPhone 12 verkoop in Sydney

Waar kan ik nu nog terecht voor de iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max?

Vanaf vandaag is de gewone verkoop van start gegaan, dus je kunt gewoon terecht bij de vele webwinkels, telecomproviders en natuurlijk ook bij Apple zelf. De voorraad zal per winkel wel verschillend zijn.

Je kunt de iPhone 12 Pro bestellen bij de volgende aanbieders:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol | Belsimpel | Mobiel | MediaMarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Verder lezen:


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zit nog steeds in het assortiment bij Apple. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwkomer. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12
43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.