iPhone 12 interface: bekijk het formaat.

Probeer het zelf: ‘Zo compact is de nieuwe 5,4-inch iPhone 12’

De iPhone 12 komt in een nieuw compacter 5,4-inch formaat, maar hoeveel scheelt dat nou eigenlijk met de huidige formaten? Probeer zelf het compacte design van de iPhone 12.

iPhone-gebruikers smeken al jaren om een compactere iPhone. De iPhone SE 2020 voldoet voor veel gebruikers aan die eis, maar dat model heeft nog wel design met thuisknop. Voor iedereen die een compactere iPhone met Face ID wil, lijkt de aankomende iPhone 12 met 5,4-inch scherm een echte kanshebber. MacRumors heeft nu een mockup gemaakt van de interface van dit model. Op je eigen iPhone kun je dan voelen hoe compact dit model ongeveer is.

Probeer zelf het compacte iPhone 12-formaat

Eerder kregen we al een beeld hoe iOS 14 er op de iPhone 12 uit gaat zien, dankzij een simulatie in Xcode. Maar als je een beter idee wil krijgen hoe dit in je eigen hand ligt, dan kan dat nu met de afbeeldingen die MacRumors gemaakt heeft.

Er zijn drie versies van de afbeelding: voor de iPhone 11 en iPhone XR, voor de iPhone 11 Pro, iPhone XS en iPhone X en voor de iPhone 11 Pro Max en iPhone XS Max. Met de juiste afbeelding voor jouw toestel zie je hoeveel kleiner de iPhone 12 mogelijk wordt in verhouding tot jouw huidige iPhone.

iPhone 12 formaat vergelijking met andere toestellen.
De iPhone 12 interface op iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max vs iPhone 11 Pro Max interface

De afbeeldingen geven vooral een indruk met betrekking tot de interface. Je hebt natuurlijk wel nog steeds jouw eigen grotere iPhone in je handen. De fysieke afmetingen zijn daardoor natuurlijk nog altijd groter dan uiteindelijk bij de iPhone 12 het geval is. Desalniettemin geeft dit een aardig beeld van het formaat van het aankomende standaardmodel.

Open de afbeelding door op de juiste link te tikken en sla deze op in je fotobibliotheek.

De iPhone 12 verwachten we dit najaar. Naast het 5,4-inch model komt er ook nog een 6,1-inch iPhone 12 Max, een 6,1-inch iPhone 12 Pro en een 6,7-inch iPhone 12 Pro Max.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2020, 9:42
Bron Bron MacRumors
Categorie iDevices
Onderwerp iphone 12

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbrengt. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.