Afbeeldingen genereren met Apple Intelligence in Berichten

Reacties voor: Deze iOS 18-functies werken niet op oudere iPhones

iOS 18 bevat heel wat leuke vernieuwingen, maar je kunt ze niet op elk toestel gebruiken. Voor sommige functies heb je een recent toestel nodig. Hoe zit het met de iOS 18-functies die niet op oudere iPhones werken? Je leest het hier!

Reacties: 3 reacties

 1. Wat ik niet begrijp of hoop op verduidelijking: de AI functies die via de cloud werken (verbeterde Siri) zouden toch ook op oudere toestellen kunnen werken zoals ChatGPT nu ook prima werkt?

  Ik snap dat het voor Apple commercieel interessant is dat mensen een nieuwe iPhone kopen maar technisch zou er via de cloud toch meer dan ‘niets’ mogelijk zijn?

  Reageer op Roy

  • Apple wil dat Apple Intelligence in de basis vanaf de iPhone of iPad draait. De cloud en ChatGPT worden alleen aangeroepen als het nodig is.
   Dat is een groot deel van de privacy belofte en die kunnen ze zonder die basis dus niet waarmaken.

   Reageer op Misha

 2. Dus in kort, als je een iphone 14 plus hebt (en in Nederland woont) zoals ik, wat nog gewoon 1 jaar oud is en dus een gangbaar model,
  Dan heb je niets aan punt 1, 2, 3, 5 als je normale sloten hebt en punt 7.
  Dan hoop ik dat punt 6 wel heeeeeeel goed werkt…… lol
  Punt 4 ben ik benieuwd, of dat dus ook werkt met podcasts e.d. die bijvoorbeeld via Spotify gespeeld worden…

  Reageer op freek

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.